CELEBRITIES

Οι Spice Girls ξανά μαζί σε καμπάνια υποστήριξης του Μήνα Υπερηφάνειας


The Jennettes

11 Ιουνίου 2021

Οι Spice Girls ξανά μαζί σε καμπάνια υποστήριξης του Μήνα Υπερηφάνειας
Το θρυλικό βρετανικό συγκρότημα Spice Girls ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, αυτήν τη φορά για τον φετινό Μήνα Υπερηφάνειας, με σκοπό να υποστηρίξουν τα μέλη της κοινότητας LGBT+.

Girl Power!

Το θρυλικό βρετανικό συγκρότημα Spice Girls ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, αυτήν τη φορά για τον φετινό Μήνα Υπερηφάνειας, με σκοπό να υποστηρίξουν τα μέλη της κοινότητας LGBT+.

Η Victoria Beckham σχεδίασε μπλουζάκια για να βοηθήσει στην καταπολέμηση της έλλειψης στέγης σε νέους της LGBTQ κοινότητας, και ζήτησε βοήθεια από τα πρώην μέλη του κοριτσίστικου συγκροτήματός της, της Mel B, Mel C, Emma Bunton και Geri Halliwell.

Σε ένα βίντεο καμπάνιας που μοιράστηκε στο Instagram των Spice Girls, καθεμία από τις γυναίκες φόρεσε τα μπλουζάκια από τη συλλογή Pride της Beckham που έγραφε: «Υπερήφανος και θέλω να είμαι ο εραστής σου». 

Τα λευκά μπλουζάκια είχαν κείμενο ουράνιου τόξου και έκαναν ένα λογοπαίγνιο από το διάσημο τραγούδι τους, «wannabe».

«Το 100% των εσόδων πηγαίνει στο λαμπρό @aktcharity για να συνεχίσει να χρηματοδοτεί το θαυμάσιο έργο που κάνουν για την καταπολέμηση των αστέγων των νέων στην κοινότητα LGBTQ +».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spice Girls (@spicegirls)

Η Beckham, 47 ετών, μοιράστηκε το βίντεο στο λογαριασμό της στο Instagram με μια εκτεταμένη λεζάντα για να μοιραστεί γιατί το Pride Month είναι σημαντικό γι' αυτήν.

«Η υπερηφάνεια για μένα είναι μια γιορτή του να είσαι εντελώς εαυτός σου, και το φετινό μπλουζάκι είναι μια υπενθύμιση αυτού. Τα Spice Girls πραγματικά υπερασπίστηκαν την αποδοχή του εαυτού και των άλλων, την ευγένεια, τη διασκέδαση και το να ζεις την καλύτερη ζωή σου!», έγραψε η μαμά των τεσσάρων.

Πρόσθεσε, «Η κοινότητα LGBTQ + είναι πολύ κοντά στην καρδιά μου και είμαι τόσο περήφανη που υποστηρίζω το Pride 2021 με τα κορίτσια και πάλι φέτος».

Η Beckham έχει συνεργαστεί με την φιλανθρωπική οργάνωση akt δύο φορές στο παρελθόν, αλλά είναι η πρώτη φορά που ενσωματώνει τα Spice Girls, με τις οποίες συνεργάστηκε από το 1994 έως το 2000.

Το συγκρότημα είχε μερικές επανασυνδέσεις με την πάροδο των ετών από τη διάσπασή τους, αν και η Beckham δεν παρευρέθηκε στην τελευταία συνάντηση το 2019.

Δείτε ακόμη: 6 stylish looks της Victoria Beckham

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.