CELEBRITIES

Η Victoria Beckham τρώει το ίδιο φαγητό εδώ και 25 χρόνια, λέει ο David


JTeam

2 Φεβρουαρίου 2022

Η Victoria Beckham τρώει το ίδιο φαγητό εδώ και 25 χρόνια, λέει ο David
Instagram @victoriabeckham
Έχει κάνει μία μόνο εξαίρεση

O David Beckham αποκάλυψε ότι η Victoria τρώει το ίδιο φαγητό εδώ και 25 χρόνια, αλλά κάνει μία μόνο εξαίρεση.

Είναι ένας από τους διασημότερους ποδοσφαιριστές του κόσμου και λατρεύει το φαγητό – όχι μόνο να το τρώει, αλλά και να το μαγειρεύει. Η σύζυγός του, ωστόσο, δε φαίνεται να μοιράζεται το ίδιο πάθος καθώς ακολουθεί μία ιδιαίτερα αυστηρή διατροφή. Μάλιστα, μονάχα μία φορά επέλεξε κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο της γεύμα, κάνοντάς τον ευτυχισμένο.

Μιλώντας στο podcast της Ruthie Rogers, River Cafe Table 4, ο David Beckham εξέφρασε τη βαθιά του αγάπη για το φαγητό.

«Γίνομαι ιδιαίτερα συναισθηματικός με το φαγητό και το κρασί, όταν τρώω κάτι τέλειο θέλω να το δοκιμάσουν όλοι», είπε.

«Δυστυχώς, είμαι παντρεμένος με κάποια που τρώει το ίδιο πράγμα εδώ και 25 χρόνια. Από τότε που τη γνώρισα, τρώει μόνο ψητό ψάρι και λαχανικά στον ατμό, πολύ σπάνια θα παρεκκλίνει από αυτό», πρόσθεσε αστειευόμενος. «Μάλιστα, η μοναδική φορά που έφαγε κάτι από το πιάτο μου, ήταν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης στη Harper και ήταν το καλύτερο πράγμα. Ήταν ένα από τα αγαπημένα μου βράδια. Δε θυμάμαι τι ήταν, αλλά ξέρω ότι δεν το ξανάφαγε από τότε».

Βέβαια, της έδωσε τα εύσημα για τις επιλογές της στο κρασί. Παραγγέλνει πάντα το πιο ακριβό μπουκάλι στα εστιατόρια, ξέρει να διαλέγει, έχει γνώσεις. «Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κάθεσαι σε ένα τραπέζι με κάποιον που ξέρει τι του γίνεται και τι πίνει και τι μυρίζει και τι γεύεται. Η Victoria είναι ενοχλητικά καλή σε αυτό».

Jenny.Gr
Instagram @victoriabeckham

Ο Beckham αποκάλυψε, επίσης, ότι όταν είναι μόνος στο σπίτι, πειραματίζεται στην κουζίνα. «Πρόσφατα βρισκόμουν σε απομόνωση για 5 μέρες, επειδή είχα πάει στην Ιταλία και μία από τις τελευταίες μέρες καραντίνας, οι γονείς της Victoria έκαναν πάρτι στο οποίο δεν μπορούσα να πάω. Οπότε όλοι έλειπαν από το σπίτι και, μεταξύ μας, το λάτρεψα. Κυριολεκτικά έφαγα δύο απίστευτες μπριζόλες», είπε.

«Έβαλα κι ένα ποτήρι από το ωραιότερο κόκκινο κρασί και με κέρασα, γιατί ήμουν μόνος μου και ανυπομονούσα να δω ποδόσφαιρο, ολομόναχος. Άνοιξα το barbecue, έφτιαξα και μία ωραία ντοματοσαλάτα μαζί με το κρέας και το κρασί και ήταν το καλύτερο γεύμα που έφαγα μετά από καιρό. Αυτά είναι τα καλύτερα απογεύματα και βράδια».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.