CELEBRITIES

O Brooklyn Beckham έκλεισε συμβόλαιο μοντέλου για 1 εκατ. δολάρια αλλά το κοινό δεν έχει και την καλύτερη γνώμη


The Jennettes

8 Νοεμβρίου 2021

O Brooklyn Beckham έκλεισε συμβόλαιο μοντέλου για 1 εκατ. δολάρια αλλά το κοινό δεν έχει και την καλύτερη γνώμη
O Brooklyn Beckham έγινε το νέο πρόσωπο βρετανικού brand με 1 εκατ. δολάρια αλλά το κοινό δεν έχει και τη καλύτερη γνώμη

To να έχεις διάσημους γονείς έχουμε δει πως είναι, τις περισσότερες φορές, ένα χρυσό εισιτήριο καθώς σου ανοίγει αυτόματα πολλές πόρτες χωρίς να προσπαθήσεις καν. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του Brooklyn Beckham, του μεγαλύτερου γιου της Victoria και του David Beckham, ο οποίος έχει κάνει αρκετές σημαντικές συνεργασίες μέχρι σήμερα. Πρόσφατα μάλιστα υπέγραψε και συμβόλαιο αξίας 1 εκατομμυρίου με το brand Superdry.

H νέα του συνεργασία όμως φαίνεται να μην είχε και την καλύτερη αποδοχή από το κοινό του αφού δέχθηκε αρκετά αρνητικά σχόλια στα social media.

O Brooklyn Beckham θα είναι το νέο πρόσωπο της εταιρείας και θα λανσάρει τη νέα συλλογή της αλλά το γεγονός αυτό προκάλεσε σχόλια όπως ότι «είχε την ευκαιρία εξαιτίας της φήμης των γονιών του και όχι επειδή το άξιζε».

Ακόμη, ο Βrooklyn είχε εμφανιστεί στην εκπομπή «Today» και δεν έχασε ευκαιρία να δείξει τις μαγειρικές του ικανότητες καθώς ετοίμασε ένα σάντουιτς. Τα σχόλια όμως και πάλι ήταν επικριτικά καθώς οι περισσότεροι έγραψαν πώς δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο στη μαγειρική και η τηλεοπτική του παρουσία ήταν ντροπιαστική.

Όταν έμαθαν για τη νέα συνεργασία του, πολλοί τον ειρωνεύτηκαν γράφοντας: “Νόμιζα ότι ήταν σεφ, τον είδα να φτιάχνει ομελέτα”. Άλλοι χρήστες μάλιστα θυμήθηκαν ότι είχε συνεργαστεί με τον οίκο Burberry σε μία φωτογράφιση με επαγγελματίες φωτογράφους και κατέκριναν αυτή την επιλογή καθώς τη θεώρησαν άδικη και ότι έγινε μόνο και μόνο επειδή ήταν γιος της Victoria και του David.

Τέλος, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έγραψαν ότι δεν θα στηρίξουν το brand αγοράζοντας από τη νέα συλλογή αφού αυτή η συνεργασία είναι άδικη.

Διαβάστε ακόμη: Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Μέσα στην πολυτελή έπαυλή τους στο Beverly Hills

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.