CELEBRITIES

Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Μέσα στην πολυτελή έπαυλή τους στο Beverly Hills


The Jennettes

11 Οκτωβρίου 2021

Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Μέσα στην πολυτελή έπαυλή τους στο Beverly Hills
Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Aυτή είναι η πολυτελής έπαυλη που μένουν στο Beverly Hills

Σίγουρα δεν μπορούν πολλοί 22χρονοι να αντέξουν οικονομικά μία έπαυλη, αλλά όταν είσαι ο γιος του David και της Victoria Beckham τότε τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Το περιοδικό GQ παρουσίασε την πολυτελή έπαυλη που μένουν ο Brooklyn Beckham και η αρραβωνιαστικιά του, Nicola Peltz.

Πρόκειται για ένα σπίτι που έχει όλες τις ανέσεις και βρίσκεται στην περιοχή του Beverly Hills. Μάλιστα είναι πολύ κοντά στο σπίτι που έχουν και οι γονείς του Brooklyn, Victoria και David, οι οποίοι μένουν εκεί όταν έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Σύμφωνα με το περιοδικό, η έπαυλη είναι κρυμμένη στο βουνό και είναι από τα πλέον ακριβοπληρωμένα σημεία του Beverly Hills. Κόστισε στο ζευγάρι 10.5 εκατομμύρια δολάρια και πρόκειται για μια κατοικία με minimal αισθητική. Διαθέτει 5 υπνοδωμάτια, 5 μπάνια που περιλαμβάνουν κρυστάλλους για να καθαρίζουν την ενέργεια, ένα σπα, ένα κελάρι, μία μεγάλη κουζίνα και ένα καθιστικό.

Παράλληλα, περιλαμβάνει μία πισίνα, ένα γυμναστήριο και χώρο για yoga, αίθουσα κινηματογράφου, εξωτερική τραπεζαρία, σάουνα, ένα μεγάλο κήπο σε σχήμα λαβύρινθου και μία αίθουσα χαλάρωσης για μασάζ.

Aς ελπίσουμε το ζευγάρι να μην χαθεί σε τόσα χιλιάδες τετραγωνικά.

Δείτε στην παρακάτω gallery την πολυτελή κατοικία του Brooklyn Beckham και της αρραβωνιαστικιάς του:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.