ΣΤΙΛ

Οι 5 αγαπημένες καθημερινές τσάντες της Jennifer Aniston


Μάρθα Κουμπάνη

11 Οκτωβρίου 2021

Οι 5 αγαπημένες καθημερινές τσάντες της Jennifer Aniston
Οι 5 αγαπημένες καθημερινές τσάντες της Jennifer Aniston

Η Jennifer Aniston εκτός από μία πολύ αγαπημένη μας ηθοποιός ειναι και ένα σύγχρονο style icon, που μας εμπνέει με τις εμφανίσεις της. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι αισθανόμαστε μια μοναδική οικειότητα με εκείνη, εξαιτίας της συμμετοχής της στα Friends. Η Jennifer Aniston το έχει με το στιλ.

Λατρεύει τις μίνιμαλ γραμμές και ουδέτερα χρώματα, κάτι που αποδεικνύεται τόσο από τα καθημερινά της σύνολα όσο και από τα red carpet looks.

Όσον αφορά τα αξεσουάρ, ειδικά τις τσάντες, η Jennifer Aniston έχει μια πολύ κομψή συλλογή. Αν την δείτε να κρατάει μία τσάντα, το πιθανότερο είναι ότι είναι ένα περιζήτητο στυλ που απευθύνεται με το ίδιο λιτό ύφος που αγαπά. Όλα τα στιλ που επιλέγει έχουν ένα κοινό στοιχείο: τη λειτουργικότητα. Σπάνια θα δείτε την αγαπημένη σταρ σε off dutty εμφάνιση της να μεταφέρει clutch ή οποιαδήποτε τσάντα μικροσκοπικού μεγέθους. Οι καθημερινές τσάντες της Aniston πρέπει να χωρούν όλα τα απαραίτητα -smartphone, πορτοφόλι, κλειδιά- και ταυτιζόμαστε απόλυτα.

Εκτός από την πρακτικότητα, θα παρατηρήσετε ότι πολλές από τις τσάντες της Aniston προέρχονται από luxury brands όπως οι Givenchy, Salvatore Ferragamo, Valextra, Celine και Hermès. Αυτό συμβαίνει επειδή πιστεύει ότι αξίζει να επενδύσει σε μια σειρά από ποιοτικά αξεσουάρ- επιλέγει τα κομψά και κλασικά σχέδια που θα διαρκέσουν για πολλές σεζόν, αν όχι και για πολλά χρόνια. Αντί να επιλέξει μοντέρνες τσάντες που ακολουθούν τις τρέχουσες τάσεις στα χρώματα, η ηθοποιός επιμένει σε ουδέτερους τόνους όπως το καφέ και το μαύρο, που ταιριάζουν με όλα της τα ρούχα. Εμείς βρήκαμε τις 5 αγαπημένες καθημερινές τσάντες της Jennifer Aniston.

Δείτε τις στη gallery που ακολουθεί:

Φωτογραφίες Splash/Ideal Image

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.