ΣΤΙΛ

Η Victoria Beckham βαρέθηκε να κρύβει τις καμπύλες των γυναικών και επιστρέφει στα εφαρμοστά φορέματα


JTeam

14 Ιανουαρίου 2022

Η Victoria Beckham βαρέθηκε να κρύβει τις καμπύλες των γυναικών και επιστρέφει στα εφαρμοστά φορέματα
Τα νέα φορέματα του brand, που αγκαλιάζουν τον γυναικείο σώμα, θα κυκλοφορήσουν τον Απρίλιο

Μετά τη μείωση των πωλήσεων λόγω της πανδημίας, η Victoria Beckham επαναπροσδιορίζει το brand της και επιστρέφει στα εφαρμοστά φορέματα με τα οποία ξεκίνησε την καριέρα της στη μόδα.

Τα φορέματα «VB Body» θα κυκλοφορήσουν τον Απρίλιο. Είναι πλεκτά, αγκαλιάζουν το σχήμα του σώματος και τις καμπύλες του, ενώ απέχουν πολύ από τις loose και oversized γραμμές που αποτελούσαν signature του fashion label.

Σε preview show στο ατελιέ της στο Λονδίνο, η Victoria εξήγησε ότι αυτή η στροφή 180, περίπου, μοιρών οφείλεται σε ένα ταξίδι της στη Florida, όπου ο σύζυγός της, David Beckham, διατηρεί μετοχές της ομάδας Inter Miami.

«Όσο βυθιζόμουν στον κόσμο της μόδας, τόσο περισσότερα layers φορούσα. Έχω θαφτεί κάτω από ρούχα. Αλλά στο Miami, αν βγεις έξω με midi φούστα και pussy-bow πουκάμισο, νομίζουν ότι τρελάθηκες. Αυτό το ντύσιμο είναι θεωρείται φυσιολογικό στο Λονδίνο, και ακόμη το λατρεύω. Αλλά το Miami μου άνοιξε τα μάτια, είδα ότι το να είσαι θηλυκή αναδεικνύοντας τις καμπύλες σου είναι τόσο σημαντικό για τόσες γυναίκες», δήλωσε σύμφωνα με τον Guardian.

Το πολυτελές brand της έχασε 8,6 εκατομμύρια λίρες το 2020 – λιγότερα από την απώλεια 16,8 εκατομμυρίων λιρών το 2019. Πέρσι, προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους καταναλωτές, μείωσε τις τιμές κατά 40% και χρησιμοποίησε πιο απλά, casual υφάσματα.

Οι τιμές των VB dresses θα ξεκινούν από τις 90 λίρες – αρκετά προσιτά, θα λέγαμε. «Δεν είναι ένα project ματαιότητας και το “εμπορικό” δεν είναι κακιά λέξη» δήλωσε η Beckham, η οποία έπλεξε το εγκώμιο της Διευθύνουσας Συμβούλου Marie Leblanc, «που έφτασε την επιχείρηση στην καλύτερη μορφή που έχει υπάρξει ως τώρα».

«Ντύνω τις γυναίκες για να βγουν, για να δουλέψουν, να ταξιδέψουν – όλα αυτά περιορίστηκαν την τελευταία διετία, οπότε ήταν μία πραγματική πρόκληση», πρόσθεσε η σχεδιάστρια. «Νομίζω ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, να ξεκινήσουμε να ντυνόμαστε σωστά και να επιστρέψουμε στο γραφείο, για να είμαι ειλικρινής. Είναι υπέροχο να βλέπω το γραφείο μου γεμάτο, ξανά».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.