ΣΤΙΛ

Η Victoria Beckham αποκάλυψε το τυχερό της φόρεμα και είναι άκρως stylish


Μάρθα Κουμπάνη

13 Ιουλίου 2021

Η Victoria Beckham αποκάλυψε το τυχερό της φόρεμα και είναι άκρως stylish

Είναι πιθανό πολλές από εσάς να έχετε ένα κομμάτι -ρούχο, αξεσουάρ ή κόσμημα- που αισθάνεστε ότι κατα μία έννοια σάς φέρνει τύχη. Ίσως κάποιο δαχτυλίδι οικογενειακό κειμήλιο ή εκείνο το πουκάμισο που φορέσατε στη συνέντευξη και τελικά πήρατε τη δουλειά.

Για τη Victoria Beckham, είναι ένα εντυπωσιακό φόρεμα με χρυσόψαρα! Πολύ σωστά διαβάσατε. Γιατί ναι, αν είσαι η Posh, όχι μόνο έχεις lucky dress αλλά ανήκει και στην συλλογή σου και φυσικά δεν μπορεί να είναι ένα συνηθισμένο φόρεμα.

H σχεδιάστρια μοιράστηκε στο Instagram ένα λευκό φόρεμα με V ντεκολτέ, άνοιγμα στους ώμους και μοτίβο με φωτεινά πορτοκαλί ψάρια. Η Victoria Beckham το χαρακτήρισε «τυχερό φόρεμα», καθώς τα χρυσόψαρα αντιπροσωπεύουν καλή τύχη σε ορισμένους πολιτισμούς όπως στην Κίνα και στην Ιαπωνία. «Πολλοί πολιτισμοί θεωρούν το χρυσόψαρο τυχερό, λέγεται ότι φέρνει θετική ενέργεια, πλούτο, αρμονία και είναι κατάλληλο για ευχές», έγραψε σε ένα Instagram Story. «Θετικό, παιχνιδιάρικο και τυχερό, το χρυσόψαρο είναι το κλειδί αυτής της σεζόν», πρόσθεσε η Victoria Beckham.

Το φόρεμα της Beckham, εμπνευσμένο από τη θάλασσα, προέρχεται από τη συλλογή της Fall / Winter. Με το φόρεμα ψαριού της, η Beckham φορούσε ένα ζευγάρι sparkly ασημένια μποτάκια!

Δείτε ακόμη: Τα τατουάζ των celebrities

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.