CELEBRITIES

O David Beckham γιορτάζει τον γάμο του πατέρα του με την πιο γλυκιά φωτογραφία


JTeam

15 Δεκεμβρίου 2021

O David Beckham γιορτάζει τον γάμο του πατέρα του με την πιο γλυκιά φωτογραφία
Instagram @davidbeckham
O ποδοσφαιριστής ανέβασε την πιο ωραία φωτογραφία με τον μπαμπά του

Ο πατέρας του David Beckham παντρεύτηκε κι ο ποδοσφαιριστής δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Μάλιστα, ανάρτησε μία φωτογραφία στο Instagram και μοιράστηκε μαζί μας τη χαρά του.

«Υπέροχη μέρα γιορτής για τον γάμο του μπαμπά μου και της Hillary», έγραψε στη λεζάντα. «Είναι τέλειο που είμαστε μαζί με όλη την οικογένεια. Είμαι τόσο περήφανος που είμαι εκεί για τον μπαμπά μου, όπως κι εκείνος είναι πάντα εδώ για εμένα. Σ’ αγαπώ, μπαμπά».

Τον βλέπουμε να φτιάχνει τη γραβάτα του γαμπρού και να κάθεται στο τραπέζι ανάμεσα στους νεόνυμφους.

Ο Beckham αφιερώνει τις φετινές γιορτές στην οικογένειά του. Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, ανέβασε βίντεο με τα τρία μικρότερα παιδιά του στη Χειμερινή Χώρα των Θαυμάτων στο Λονδίνο.

Επίσης, φόρεσε ugly sweater των Spice Girls προς τιμήν της Victoria, με την οποία είναι μαζί εδώ και 22 χρόνια. Πόζαραν μαζί, πόσταραν τις λήψεις και δείχνουν ότι είναι από τα πιο αληθινά #powercouples.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.