CELEBRITIES

H Victoria Beckham κάνει άρση βαρών και δείχνει στον David Beckham πώς γίνεται


The Jennettes

8 Δεκεμβρίου 2021

H Victoria Beckham κάνει άρση βαρών και δείχνει στον David Beckham πώς γίνεται
Instagram / Victoria Beckham
H Victoria Beckham κάνει άρση βαρών και δείχνει στον David Beckham πώς ακριβώς γίνεται

Ενώ η άρση βαρών ιστορικά θεωρείται ως δραστηριότητα αποκλειστικά για άνδρες, τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί η δημοτικότητά της μεταξύ των γυναικών και όχι άδικα. Ευτυχώς η άποψη που επικρατούσε παλαιότερα, που ήθελε οι ασκήσεις με βάρη ή αντιστάσεις να "παραμορφώνουν" την γυναικεία σιλουέτα δίνοντας όγκο και μυς, αποδείχθηκε περίτρανα πως είναι απλά ένας μύθος. Στην πραγματικότητα προσφέρουν αμέτρητα οφέλη. Και Victoria Beckham φαίνεται πως το ξέρει καλά.

Στο Instagram story που δημοσίευσε τη Δευτέρα, βλέπουμε την fit σχεδιάστρια να εκτελεί squats κρατώντας μια μπάρα με ένα αρκετό βάρος πάνω από το κεφάλι της. H ίδια μάλιστα αστειεύτηκε λέγοντας ότι προσπαθούσε να συμβαδίσει με τον σύζυγό της David Beckham, ενώ έκανε tag και τον προπονητή της Bobby Rich.

Jenny.Gr

Όχι μόνο η άρση βαρών είναι μια εξαιρετική άσκηση για τη διατήρηση (ή την επίτευξη) ενός υγιούς βάρους, αλλά έχει πολλά ακόμα σηματικά οφέλη: Βοηθά στην ποιότητα του ύπνου, ενισχύει την ενέργεια και αυξάνει τη μυϊκή μάζα και την οστική πυκνότητα. Το τελευταίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις γυναίκες, ειδικά καθώς φτάνουν στην εμμηνόπαυση, όταν η οστεοπόρωση μπορεί να αποτελέσει για εκείνες πρόβλημα. Αμέτρητες επιστημονικές μελέτες επιβεβαιώνουν επίσης τα οφέλη αυτού του είδους άσκησης για το σώμα και το μυαλό – έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την αυτοπεποίθηση και την εικόνα του σώματος και μειώνει το στρες.

Έτσι, αν νομίζατε ότι η Posh Spice είναι αποκλειστικά pilates girl ή κάτι παρόμοιο, κάνατε λάθος. Η διάσημη star όπως ξέρουμε λατρεύει την γυμναστική και συνδυάζει διαφορετικά είδη ασκήσεων για να διατηρείται σε φόρμα.

Όσο για τον David Beckham δεν ξέρουμε πόσα κιλά μπορεί να σηκώνει εκείνος, καλό θα είναι όμως να προσέχει γιατί η Victoria απειλεί τις επιδόσεις του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.