CELEBRITIES STAR LOOKS

Τα 16 tattoos της ατίθασης Cara Delevigne


20 Ιανουαρίου 2015

Diamond-tattoo-στο-δεξί-αφτί..jpg

Η μούσα των μεγαλύτερων οίκων μόδας και η διάδοχος της Kate Moss, η  Cara Delevigne, μονοπωλεί το ενδιαφέρον με τον εναλλακτικό χαρακτήρα της και τα πάθη της. Ένα από αυτά είναι η εμμονή της με τα τατουάζ. Μετράει στο κορμί της  16 τατουάζ που σκιαγραφούν την προσωπικότητα της και τις αδυναμίες της.

Το  πιο χαρακτηριστικό της tattoo είναι το πρόσωπο ενός λιονταριού που βρίσκεται στο δεξί της δάχτυλο και ήταν η αφετηρία για να ακολουθήσουν και τα επόμενα.  Στα χέρια της έχει επίσης μια κόκκινη καρδιά, το όνομα της μαμάς της ‘’Pandora’’, τη λέξη  ‘’Silence’’ στον καρπό της και τα αρχικά του ονόματος της.

Έπειτα ‘’χτυπάει’’ στο στήθος της την ατάκα: ‘’ Don’t worry be happy, στην αριστερή μεριά του θώρακα της τον τυχερό της αριθμό 12, μία αλληλουχία αστεριών που σχηματίζουν την Βραζιλία, καθώς και ένα διαμάντι μέσα στο δεξί της αφτί.

Συνεχίζει ακάθεκτη κάνοντας ακόμη περισσότερα tattoos και αυτή τη φορά σε πιο περίεργα σημεία, όπως στην αριστερή της πατούσα που έχει χαράξει την φράση: ‘’Made in England’’ και στην δεξιά της αντίστοιχα, τη λέξη  ‘’Bacon’’ που είναι μία από τις μεγάλες της αδυναμίες.

[gallery-416786]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.