CELEBRITIES STAR LOOKS

Ο αινιγματικός και stylish χαρακτήρας του trenchcoat


MMEINTANI

18 Νοεμβρίου 2016

dsda.jpg

Ξεκίνησε ως "στολή" των στρατιωτικών κατά την περίοδο του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου (ο Thomas Burberry ήταν εκείνος που δημιούργησε την πρώτη καπαρντίνα το 1914 για αυτόν τον σκοπό) και έφτασε να αποτελεί σημαντικό σύμβολο αναμνήσεων, στιλ, ανθρώπων. Ένα trenchcoat είναι από τα κομμάτια εκείνα που μπορούν να προσθέσουν κύρος, να τονίσουν τη θηλυκότητα, να μας προστατεύσουν από τα βλέμματα των γύρω.


Συνυφασμένο με μερικές από τις πιο κλασικές σκηνές μεγάλων ταινιών της χρυσής εποχής του κινηματογράφου - ποιος μπορεί να ξεχάσει την Audrey Hepburn κάτω από τη βροχή στο Breakfast at Tiffany's (1961) ή την Sophia Lauren στην ταινία The Key (1958), κατάφερε να διαγράψει τη δική του πορεία στη μεγάλη οθόνη.. Αγαπημένο item καλλιτεχνών και όχι μόνο, μια καπαρντίνα είναι η λύση για εκείνους που θέλουν να κρύψουν τα συναισθήματά τους, να δημιουργήσουν μια απόσταση από τον κόσμο, να μετατραπούν οι ίδιοι σε ένα μυστήριο, με μπόλικες δόσεις στιλ και αισθησιασμού.

[gallery-715770]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.