CELEBRITIES STAR LOOKS

Η Meghan Markle κάνει βασικά λάθη με το μακιγιάζ της


TSVIGKOU

20 Δεκεμβρίου 2016

20151102-zaf-rx3-215.jpg

Κάνοντας zoom στο μακιγιάζ της, έβγαλα κάποια συμπεράσματα τα οποία θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.
Αρχικά θεωρώ ότι η Meghan σχεδόν για κάθε της δημόσια εμφάνιση επιλέγει το ίδιο μακιγιάζ, να τονίζει τα μάτια της. Σαφώς διαθέτει τέλειο, αμυγδαλωτό μάτι και της ταιριάζει απόλυτα το σκούρο μολύβι στις άνω και κάτω ρίζες των βλεφάρων αλλά σε κάθε εμφάνιση επίσημη ή μη να τη βλέπουμε με το ίδιο smokey eye look, πραγματικά κουράζει. Επιπλέον αν παρατηρήσετε σε κάποιες φωτογραφίες θα δείτε ότι έχει μείνει στη δεκαετία του 90 και επιλέγει super ανοιχτόχρωμο concealer, για τους μαύρους κύκλους. Τέλος μία τόσο εντυπωσιακή γυναίκα όπως η Meghan, δεν έχει λόγο να φοβάται το κόκκινο κραγιόν. Την έχουμε δει μόνο με nude lips, ας κάνει μία αλλαγή ένα κόκκινο, ένα burgundy, ένα φούξια έστω.

[gallery-715956]

Ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε ότι στο smokey eyes look έχει ταλέντο και το πετυχαίνει η ίδια ή η makeup artist της. Αν θέλετε κι εσείς να προσπαθήσετε κάτι ανάλογο, δείτε προτεινόμενα καλλυντικά που θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε:

[gallery-715957]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.