CELEBRITIES STAR LOOKS

Η λεπτομέρεια που κάνει ακόμα πιο γοητευτικό τον David Beckham


15 Ιουνίου 2018

tudor-x-david-beckham-bbchrono-3.jpg

Έχοντας εργαστεί σκληρά κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας, χωρίς να θεωρεί τίποτα δεδομένο, δεν δίστασε να αλλάξει ομάδες, έμαθε να ξεπερνά τραυματισμούς και να συνεχίζει τον αγώνα και κατάφερε να κάνει slogan το «κάντο όπως ο Beckham», αποδεικνύοντας ότι μπόρεσε να κάνει πραγματικότητα το όνειρο που είχε από όταν γεννήθηκε.

Ακόμη και όταν "κρέμασε τα παπούτσια του", ο David συνέχισε να μας απασχολεί μέσα από ενέργειες που ενέτειναν ακόμα περισσότερο το ελεύθερο πνεύμα του, συνεχίζοντας να αποτελεί έμπνευση μέσα από τις πράξεις του. Οι φιλανθρωπικές του δραστηριότητες εστιάζονται στην προστασία και το κοινωνικό καλό των παιδιών όλου του κόσμου. Είναι επίσης Πρεσβευτής Καλής Θέλησης της UNICEF και ενεργεί δραστήρια για την υγεία και τη μόρφωση των παιδιών της Αφρικής. Πέρα από το ποδόσφαιρο και την φιλανθρωπία, ο David έχει καθιερωθεί σαν το ίνδαλμα μόδας και στυλ με εκατομμύρια λάτρεις του από όλο τον κόσμο. Μάλιστα, είναι πιθανόν να γνωρίζετε ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ της Μεγάλης Βρετανίας του απένειμε τον τίτλο ευγενείας ΟΒΕ-Οfficer of the Most Excellent Order of the British Empire.

Γνωρίζοντας ότι διαθέτει μια ακαταμάχητη γοητεία σε συνδυασμό όμως με έναν ευγενή χαρακτήρα και ένα ένστικτο που δεν τον αφήνει να προσπερνά τις προκλήσεις, ο charming Βρετανός μοιάζει να μοιράζεται τις ίδιες αξίες και ιδανικά με μία από τις πιο εμβληματικές μάρκες ωρολογοποιίας, την Tudor. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που το πρόσωπο του David Beckham κρίθηκε ως το πιο ιδανικό για να "ντύσει" το concept της Tudor, της ελβετικής εταιρίας που γεννήθηκε για να τολμά, όπως ακριβώς και ο ίδιος. Η καμπάνια «BORN TO DARE» μάς παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2017, με το σύγχρονο και γοητευτικό στιλ του Beckham να συνδυάζεται με την ιστορία πίσω από τη μάρκα αλλά και με τα πιο σύγχρονα σχέδια σε ρολόγια, αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για το αξεσουάρ που συμπληρώνει ιδανικά οποιοδήποτε αντρικό look.

O Beckham επιλέγει να φορά τoν χρονογράφο Black Bay Chrono και το Βlack Bay S&G,ένα vintage μοντέλο σε συνδυασμό από χρυσό και ατσάλι.

Κλασικά σχέδια, χωρίς όμως να μοιάζουν συμβατικά, τα ρολόγια της Tudor απευθύνονται σε άντρες που δεν φοβούνται να παίξουν με το στιλ τους, να ξεπεράσουν τα όριά τους και να ανοίξουν νέους ορίζοντες. «’Ένας Άγγλος, όπως εγώ, εκτιμά πάντα ένα κομψό κοστούμι και ένα κομψό ρολόι. Ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους» λέει ο David, ο οποίος ως γνωστός λαάτρης των ρολογιών από παλιά, γνώρισε την Tudor από την αδελφή της εταιρία, την Rolex, όντας κάτοχος πολλών μοντέλων της.

Το πνεύμα της εταιρίας ταίριαξε γρήγορα με την πολύπλευρη προσωπικότητά του, η οποία γίνεται πάντα αντιληπτή μέσα από το εκλεπτυσμένο γούστο του. «Η Tudor με γοήτευσε αρχικά για την προσοχή στη λεπτομέρεια που διέκρινα στα μοντέλα της. Μετά έμαθα την ιστορία της μάρκας. Την ιστορία της περιπέτειας, των καταδύσεων και των τολμηρών αποστολών. Ενθουσιάστηκα», συμπληρώνει.

H TUDOR

H διάσημη ελβετική εταιρία ρολογιών TUDOR διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από αυτόματα μηχανικά ρολόγια, εξαιρετικής απόδοσης και αυτονομίας, που συνδυάζουν την εκπληκτική ποιότητα με την προσιτή τιμή.

Η δημιουργία της TUDOR έχει τις ρίζες της στις αρχές του 20ου αιώνα, στο 1926 όταν ο Hans Wilsdorf,ο ιδρυτής της Rolex,κατοχύρωσε το όνομα της μάρκας Tudor.To 1946 ίδρυσε την εταιρία Μontres Tudor S.A. για την παραγωγή και διάθεση ρολογιών με τη φιλοσοφία της ποιότητας Rolex σε πιο προσιτές τιμές.

Όλα τα μοντέλα της TUDOR διαθέτουν αυτόματο μηχανισμό κουρδίσματος, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από το 2015 αποκλειστικά από την Tudor και βιδωτή κορώνα στεγανότητας για βάθη από 150 έως 500 μέτρα.

Στην Ελλάδα, η TUDOR διατίθεται από τη ROLEX HELLAS.

www.tudorwatch.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.