CELEBRITIES STAR LOOKS

Γιατί η Meghan Markle φοράει πάντα παπούτσια που της είναι μεγάλα


The Jennettes

25 Ιουνίου 2018

20180619-zaa-m160-02598003.jpg

Είναι αλήθεια. Αν κοιτάξετε προσεκτικά τα παπούτσια της Markle θα παρατηρήσετε ένα κενό στο πίσω μέρος. Συγκεκριμένα, αυτό ήταν ιδιαίτερα εμφανές στο outfit της στο Royal Ascot. Το εντυπωσιακό Givenchy φόρεμα ήταν συνδυασμένο με μαύρες γόβες που ήταν εμφανώς μεγαλύτερες απ' όσο έπρεπε.

 

A post shared by By María (@vestidasparatriunfar) on

Σύμφωνα με την fashion expert, Harriet Davey, υπάρχει συγκεκριμένος λόγος γι' αυτό. "Οι διάσημοι συχνά φοράνε ένα νούμερο μεγαλύτερο, ή και δύο, όσον αφορά τα παπούτσια όταν βρίσκονται σε κάποιο event ή στο κόκκινο χαλί για έναν λόγο με τον οποίο ταυτιζόμαστε όλοι -για να αποφύγουν τις φουσκάλες," είπε η Davey στη The Sun. "Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από άβολα παπούτσια (όλοι το έχουμε ζήσει σε κάποια βραδινή έξοδο) και όταν διάσημοι όπως η Meghan φοράνε τακούνια για πολλές ώρες, τα πόδια τους συχνά πρήζόνται".

Ωστόσο, πώς οι celebrities όπως η Meghan καταφέρνουν να μην τους βγαίνουν τα παπούτσια όταν περπατάνε;

"Το κόλπο τους είναι πως βάζουν στο παπούτσι χαρτομάντηλα ή βαμβάκι, και το βγάζουν να νιώσουν πως το πόδι τους χρειάζεται λίγο παραπάνω χώρο," εξήγησε η Davey.

 

Gallery: Δείτε ακόμη 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν γνωρίσει τον πρίγκιπα Harry

[gallery-718493]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.