COOL GREECE TRAVELLERS

Πάτμος: ένας εναλλακτικός τουριστικός προορισμός


19 Ιουλίου 2012

106467978660913515_G8b61S0Z_f.jpg

Ένα όμορφο νησί του Αιγαίου, γνωστό ως το ‘νησί της Αποκάλυψης’, η Πάτμος ελκύει πλέον επισκέπτες όχι μόνο για λόγους θρησκευτικούς αλλά και για καθαρά τουριστικούς.

Ντυμένο όλο το νησί στο λευκό και στο μπλε με φυσική ομορφιά προσφέρει στους επισκέπτες του χαλάρωση και ηρεμία. Οι διακοπές στο νησί της Πάτμου διαφέρουν από τις συνηθισμένες. Δεν παύουν όμως να είναι γοητευτικές και ενδιαφέρουσες.

Ιδανικό σημείο διαμονής στο νησί είναι το ‘Patmos Aktis suites & spa’ που βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα μακριά από την μαγευτική παραλία του Γροίκου. Συνδυάζει απλότητα, άνεση και πολυτέλεια ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Τόση η διακόσμηση των κοινόχρηστων χώρων του ξενοδοχείο όσο και αυτή των δωματίων είναι σε απλές γραμμές με μίνιμαλ διάθεση. Διαθέτει εκπληκτική θέα και αποκλειστικές υπηρεσίες spa που θα σας ξεκουράσουν και θα σας αναζωογονήσουν. Είναι ο κατάλληλος χώρος για να διοργανώσετε εκδηλώσεις, καθώς οι χώροι του ξενοδοχείου μεταμορφώνονται σε παραμυθένια σκηνικά σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

 [imagebrowser id=138] Δείτε περισσότερα στο www.patmosaktis.gr