GALLERY

Οι πριγκίπισσες της Disney βρίσκουν την καριέρα που τους ταιριάζει και γίνονται πρότυπα για τα μικρά κορίτσια


The Jennettes

6 Μαρτίου 2019

5b0ef4355e48ec50008b45d9-960-937.jpg

Oι ταινίες Disney ανήκουν μέσα στα επιδραστικότερα έργα της pop κουλτούρας, ασκώντας επιρροή σε εκατομμύρια νέους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Οι πριγκίπισσες των ταινιών είναι iconic χαρακτήρες που έχουν αγαπηθεί πολύ, ιδιαίτερα από τα μικρά κορίτσια τα οποία τις βλέπουν ως είδωλα.

Έχουμε δει αρκετές εκδοχές των πριγκιπισσών Disney. Από fashionistas μέχρι πρωταγωνίστριες ταινιών noir. Όμως αυτή τη φορά απέκτησαν την καριέρα που τους ταιριάζει. Ο graphic designer, web designer και illustrator Matthew Burt οραματίστηκε τις πριγκίπισσες της Diseny ως σύγχρονες γυναίκες καριέρας.

"Ήθελα να δημιουργήσω κάτι που θα κάνει τους άλλους να εμπνευστούν", δήλωσε. "Είναι σημαντικό να δείχνουμε τις πριγκίπισσες ως δυνατές γυναίκες, λόγω του επηρεαστικού ρόλου που έχουν στην κοινωνία. Όλοι θα έπρεπε να έχουν κάτι να τους εμπνέει - ειδικά τα κορίτσια τα οποία μπορεί να θέλουν να κυνηγήσουν μια καριέρα σε τομείς που είναι παραδοσιακά ανδροκρατούμενοι".

Ο Matthew συνεργάστηκε με μια ομάδα από το.simple thrifty living, προκειμένου να οραματιστούν μαζί τις καταλληλότερες καριέρες για την κάθε πριγκίπισσα, και τα έχουν πάει εξαιρετικά.