ΓΑΜΟΣ

BridalBeauty: Νυφικό Χτένισμα & Μακιγιάζ από τους ειδικούς στο σπίτι σου


JTeam

2 Απριλίου 2023

BridalBeauty: Νυφικό Χτένισμα & Μακιγιάζ από τους ειδικούς στο σπίτι σου
Εάν αναζητάς μια σίγουρη αλλά και εμπνευσμένη πρόταση ομορφιάς για το Νυφικό Χτένισμα & το Νυφικό Μακιγιάζ, μόλις την βρήκες!

Η BridalBeauty είναι, με διαφορά, το Νο1 πρακτορείο επαγγελματιών ομορφιάς γάμου - τα τελευταία 15 χρόνια καλύπτει με επιτυχία την ανάγκη της μέλλουσας νύφης να βρει τον κατάλληλο hairstylist & makeupartist για αυτήν την τόσο ξεχωριστή ημέρα.

Jenny.Gr

Γιατί ξεχωρίζει;

- Εξειδίκευση: Νυφικό Χτένισμα & Νυφικό Μακιγιάζ! Τα κάνουμε τέλεια. Η εξειδίκευση της ομάδας των επαγγελματιών της BridalBeauty είναι τέτοια που μπορεί να εγγυηθεί τα 2 απλά πράγματα που αναζητά η μέλλουσα νύφη: Συνέπεια & Υψηλό Επίπεδο Υπηρεσιών.
- Οργάνωση: Η εμπειρία από τους χιλιάδες γάμους που έχει εξυπηρετήσει με επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια, καθιστά την BridalBeauty την ιδανική λύση.
- Επαγγελματισμός: Εξειδικευμένοι κομμωτές και makeup artists, Επαγγελματικά & επώνυμα υλικά, συνέπεια από την αρχή έως το τέλος, άψογη οργάνωση & τηλεφωνικό κέντρο 24x7.
- Στον χώρο σας: Τόσο για τις πρόβες όσο και την ημέρα του γάμου σας, οι επαγγελματίες της BridalBeauty θα έρθουν στο χώρο σας πλήρως εξοπλισμένοι! Όλα κυλούν με τον δικό σας ρυθμό & τη δική τους καθοδήγηση.
- Ασφάλεια & Ευελιξία: Είστε απόλυτα ελεύθερη να κλείσετε Πακέτο ή μεμονωμένες υπηρεσίες, και μόνο όταν ικανοποιηθείτε απόλυτα από τις πρόβες.

Jenny.Gr

Πώς λειτουργεί;

Η διαδικασία είναι απλή: Η υποψήφια νύφη καλεί στο τηλεφωνικό κέντρο, ή (το καλύτερο) συμπληρώνει τη φόρμα που θα βρει στο site. Εκεί μπορεί να αναλύσει όλες τις ιδιαιτερότητες του δικού της γάμου: Τύπος νυφικού, σημεία προσοχής και προτιμήσεις για το χτένισμα ή/και το μακιγιάζ, ειδικά σχόλια κ.α.

Στη συνέχεια η ομάδα διαχείρισης φροντίζει για όλα τα υπόλοιπα: Επιλέγει & δεσμεύει τους κατάλληλους επαγγελματίες από την ομάδα για την ημερομηνία του γάμου, ενώ προγραμματίζει τις πρόβες στις ημέρες & ώρες που εξυπηρετεί τη νύφη στην άνεση του σπιτιού της.

Γενικά η διαδικασία είναι υπό απόλυτο έλεγχό – δεν αφήνεται τίποτε στην τύχη και όλα προχωρούν ομαλά μέχρι την ημέρα του γάμου.

Jenny.Gr

Χτένισμα, Μακιγιάζ ή Νυφικό Πακέτο;

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής Νυφικού Χτενίσματος ή Νυφικού Μακιγιάζ. Για όσες επιθυμούν μια συνολική λύση, προσφέρονται 3 διαφορετικά Νυφικά Πακέτα που θα καλύψουν διαφορετικές ανάγκες. Όλα περιλαμβάνουν Νυφικό Χτένισμα & Νυφικό Μακιγιάζ με τις πρόβες τους ενώ διατίθενται και extra υπηρεσίες που μπορεί να καλύπτουν το χτένισμα της μητέρας της νύφης, τη χρήση τρέσας κ.α.

Jenny.Gr

INFO:

bridalbeauty.gr
Βασ. Παύλου 89-91, 166 73 Βούλα
Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 96 00 802
email: [email protected]

Facebook

Instagram

Διαβάστε όλο το The Wedding Issue by JennyGr παρακάτω:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.