ΓΑΜΟΣ

Teti Charitou: Μία bridal συλλογή εμπνευσμένη από την ομορφιά του Σαρακήνικου


JTeam

4 Απριλίου 2023

Teti Charitou: Μία bridal συλλογή εμπνευσμένη από την ομορφιά του Σαρακήνικου
Η σχεδιάστρια μόδας Teti Charitou με την νέα bridal συλλογή της, με τίτλο SARAKINIKO, υμνεί καθ’ ολοκληρία την ελληνική ομορφιά. Την ομορφιά της ελληνικής γης ανάμεσα στην απλότητα και το δέος της φύσης.

Η νέα συλλογή έχει ως πηγή έμπνευσης τα ηφαιστειακά λευκά πετρώματα της παραλίας Σαρακήνικο στη Μήλο. Δεν αποτελεί έκπληξη πως και η φωτογράφιση της συλλογής έγινε σε αυτή την διάσημη, απόκοσμη, άγρια, αλλά και πάρα πολύ όμορφη παραλία.

Jenny.Gr

Όπως και σε όλα της τα σχέδια, έτσι και στη συλλογή SARAKINIKO η Teti Charitou κράτησε μια chic minimal προσέγγιση στις γραμμές, με κλασικά και κομψά σχέδια, που έχουν μια πολύ σύγχρονη αισθητική.

Μέσα από τα φυσικά υλικά, όπως το βαμβάκι και το ακατέργαστο μετάξι, η σχεδιάστρια καταφέρνει να δημιουργήσει υφές παρόμοιες με τα λευκά πετρώματα ηφαιστειακής προέλευσης.

Jenny.Gr

Όλες οι updated, chic και minimal brides-to-be έχουν την εκπρόσωπό τους, έχουν μια σχεδιάστρια που μπορούν να εμπιστευτούν και να δημιουργήσουν από την αρχή και στα μέτρα τους το bridal dress των ονείρων τους.

Jenny.Gr

INFO:

TETI CHARITOU
Αναγνωστοπούλου 36 & Βουκουρεστίου, 10673 Κολωνάκι, Αθήνα
Τηλ. +30 2107222929
email: [email protected]

Facebook

Instagram

Διαβάστε όλο το The Wedding Issue by JennyGr παρακάτω:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.