ΓΑΜΟΣ

Wyndham Grand Crete Mirabello Bay: Δώστε στον γάμο σας την μαγεία που του αξίζει


JTeam

6 Απριλίου 2023

Wyndham Grand Crete Mirabello Bay: Δώστε στον γάμο σας την μαγεία που του αξίζει
Ξέρεις πως το να οργανώσεις τον γάμο σου απαιτεί πολύ χρόνο κι αυτό γιατί θέλεις να είναι μία μέρα που θα θυμάσαι τόσο εσύ με τον καλό σου όσο και οι προσκεκλημένοι. Πώς, όμως, θα το καταφέρεις με τόσο βομβαρδισμό πληροφοριών που σε κάνει να μην μπορείς να αποφασίσεις;

Η πραγματικότητα είναι πως ο γάμος σας πρέπει να χαρακτηρίζεται από λίγη «μαγεία» πέρα από αυτήν που θα δώσετε εσείς οι ίδιοι με την αγάπη σας, και δε χρειάζεται να αφιερώσετε ατελείωτες ώρες για να τη βρείτε όταν υπάρχει το Wyndham Grand Mirabello.

Ιδανικό για τους λάτρεις του νησιού

Εντάξει, ναι. Δε γίνεται να μη σου αρέσει η ιδέα ενός γάμου σε νησί. Το αλμυρό αεράκι, η σκέψη του να περπατάς ξυπόλητη στην παραλία με το νυφικό σου και η θέα της θάλασσας φτιάχνουν από μόνα τους το τέλειο σκηνικό. Γι’ αυτό και η μαγευτική τοποθεσία του Wyndham Grand Mirabello στον Άγιο Νικόλαο είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις. Πώς να αντισταθείς στην ομορφιά της Κρήτης;

Jenny.Gr

Deco για όλα τα γούστα

Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να βρεις ακριβώς αυτό που θες όσον αφορά στη διακόσμηση. Υπάρχουν τόσες διαφορετικές επιλογές που όλο και κάτι θα υπάρχει που να σου «χαλάει» αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Στο Wyndham Grand Mirabello, ωστόσο, η διακόσμηση έχει τον δικό της τρόπο να συνδυάζει το μοντέρνο με το διαχρονικό και τη φινέτσα με τη νησιώτικη αύρα, δημιουργώντας όλες τις προϋποθέσεις για μία πανέμορφη γαμήλια τελετή ή/και δεξίωση.

Jenny.Gr

Παροχές που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους

Τι θα έλεγες αν την ώρα που σηκωνόσασταν να χορέψετε τον πρώτο σας χορό, φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα χρωμάτιζαν τον ουρανό; Με το «All of Me» του John Legend να ακούγεται στα ηχεία και όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα να χαμογελούν κοιτώντας σας, τίποτα δε θα ολοκληρώσει πιο παραμυθένια την ημέρα σας. Αυτό και τα κομψά δωμάτια, οι μοναδικές του σουίτες και τα πολυτελή bungalows που θα χαρίσουν υπέροχη θέα στη θάλασσα ή την Κρητική καταπράσινη γη σε εσάς και τους καλεσμένους σας όταν έρθει η ώρα της ξεκούρασης!

Jenny.Gr

Θα νιώσετε ξεχωριστοί

Από την οργάνωση του γάμου και της δεξίωσης σε κάθε βήμα μέχρι την επόμενη μέρα, το ξενοδοχείο έχει ως προτεραιότητα να κάνει το ζευγάρι να νιώσει ξεχωριστό με κάθε τρόπο. Γι’ αυτό, ετοιμαστείτε να απολαύσετε διαμονή μίας βραδιάς σε σουίτα καθώς και late check-out. Θα πάρετε τον χρόνο σας, θα απολαύσετε το ξύπνημα σε έναν μαγευτικό προορισμό και θα προσπαθείτε να συνειδητοποιήσετε την απίστευτη εμπειρία που ζήσατε μερικές ώρες πριν ως νεόνυμφο πια ζευγάρι.

Jenny.Gr

INFO:

WYNDHAM GRAND CRETE MIRABELLO BAY
Χαβάνια 72100, Άγιος Νικόλαος, Κρήτη
T:+ 30 28410 28400
E: [email protected]

Facebook

Instagram

Διαβάστε όλο το The Wedding Issue by JennyGr παρακάτω:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.