ΓΑΜΟΣ

Pre wedding «boob-ster»: Ένα δώρο μόνο για σένα


JTeam

11 Απριλίου 2023

Pre wedding «boob-ster»: Ένα δώρο μόνο για σένα
Πριν τον γάμο, οι προετοιμασίες που βάζουμε στο πρόγραμμα είναι πολλές. Σίγουρα αναζητάμε πράγματα που θα μας βοηθήσουν να νιώσουμε ανανέωση και μέσα σε αυτά κάποιος φορές βρίσκεται και η αυξητική στήθους.

Πολλές γυναίκες πριν έρθει η μεγάλη μέρα του γάμου σκέφτονται να προβούν σε μία πλαστική, ώστε να ανανεωθούν. Κάποιες επιλέγουν μία επέμβαση στο πρόσωπο, άλλες μία αυξητική στήθους σύμφωνα με το επιθυμητό για εκείνες αποτέλεσμα. Αν ανήκεις κι εσύ στις τελευταίες, τότε θα βρεις πολύ ενδιαφέροντα τα όσα μας είπε ο Δρ. Μιχελουδάκης.

Η επέμβαση μπορεί να είναι ιδιαίτερα μεταμορφωτική για τους ασθενείς και έχει υψηλό ποσοστό ικανοποίησης επειδή προσφέρει πολλά οφέλη, όπως τόνωση της αυτοπεποίθησης, βοηθώντας τα ρούχα να εφαρμόζουν με πιο κολακευτικό τρόπο. Μέρος της διαβούλευσης σας με τον πλαστικό χειρουργό είναι ότι εκείνος θα αξιολογήσει την υγεία σας – συμπεριλαμβανομένων τυχόν προϋπαρχουσών ιατρικών καταστάσεων ή παραγόντων κινδύνου – θα εξετάσει και θα λάβει λεπτομερείς μετρήσεις των μαστών σας, θα τραβήξει φωτογραφίες, θα συζητήσει τις επιλογές σας και θα σας ενημερώσει για τα πιθανά αποτελέσματα.

Jenny.Gr

Να είστε έτοιμοι να συζητήσετε αρκετούς σημαντικούς παράγοντες.

• Γιατί θέλετε μια αυξητική στήθους
• Οι προσδοκίες σας και το επιθυμητό αποτέλεσμα
• Ιατρικές καταστάσεις και φαρμακευτικές αλλεργίες
• Προηγούμενες ιατρικές θεραπείες
• Τρέχοντα φάρμακα
• Βιταμίνες και φυτικά συμπληρώματα
• Χρήση αλκοόλ και καπνού
• Το οικογενειακό σας ιστορικό καρκίνου του μαστού και τα αποτελέσματα τυχόν μαστογραφιών ή προηγούμενων βιοψιών

Προετοιμαστείτε όσο το δυνατόν περισσότερο.
Κάντε όσο το δυνατόν περισσότερη έρευνα όταν επιλέγετε έναν πλαστικό χειρουργό, επειδή το σώμα και η υγεία σας εξαρτώνται από την εύρεση του καλύτερου δυνατού παρόχου. Επιλέξτε έναν χειρουργό που είναι πιστοποιημένος, αξιόπιστος και έχει καλή φήμη στον κλάδο.

Να είστε ξεκάθαροι για το τι θέλετε.
Το τεστ καθρέφτη μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε τι θα θέλατε να βελτιώσετε στην εμφάνισή σας. Αυτό περιλαμβάνει να στέκεστε μπροστά από έναν καθρέφτη για 10 έως 15 λεπτά και να εξετάζετε προσεκτικά τον εαυτό σας. Μπορείτε να κρατήσετε σημειώσεις και να τις πάρετε μαζί σας στην αρχική σας διαβούλευση. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αναζητήσετε στο Διαδίκτυο φωτογραφίες από αυτό που θεωρείτε ότι είναι η επιθυμητή για εσάς εμφάνιση, να τις πάρετε μαζί σας για να τις δείξετε στον χειρουργό κατά τη διάρκεια της συνεδρίας σας.

Ρωτήστε όλες τις ερωτήσεις που έχετε.
Μερικές από τις πιο σημαντικές ερωτήσεις που μπορούν να κάνουν οι ασθενείς περιλαμβάνουν τις ακόλουθες:
• Είμαι καλή υποψήφια για αυτή τη διαδικασία;
• Πού και πώς θα κάνετε τη διαδικασία;
Το πιο σημαντικό, βεβαιωθείτε να βρείτε τον κατάλληλο πλαστικό χειρουργό για εσάς – κάποιον που είναι έμπειρος πιστοποιημένος και κατανοεί τους στόχους σας.

Jenny.Gr

INFO:

DR. MICHELOUDAKIS
https://plastikos-xeirourgos-athina.gr/el/
Ιατρεία:
Πειραιάς – Πραξιτέλους 139, Πειραιάς
Αθήνα – Λεωφόρος Βασιλέως Παύλου 94, Βούλα
Τηλ: 210 4176693
[email protected]

Διαβάστε όλο το The Wedding Issue by JennyGr παρακάτω:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.