ΓΑΜΟΣ

ELENA SOULIOTI Haute Couture: Όταν το όνειρο της νύφης συναντά την αγάπη για δημιουργία


Branded Content Team

12 Απριλίου 2024

ELENA SOULIOTI Haute Couture: Όταν το όνειρο της νύφης συναντά την αγάπη για δημιουργία
Μοναδικά νυφικά φτιαγμένα από τα ωραιότερα υφάσματα

Όταν η designer Έλενα Σουλιώτη αποφάσισε να ιδρύσει το atelier υψηλής ραπτικής ELENA SOULIOTI Haute Couture το 1999, είχε στο μυαλό της να παραδίδει ξεχωριστές bridal αλλά και βραδινές δημιουργίες που αναδεικνύουν με κομψότητα τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας.

Jenny.Gr

Μέσα σε ένα φιλόξενο atelier στην Υμηττού στο Παγκράτι, η σχεδιάστρια πραγματοποιεί την εξαιρετική χειροποίητη δουλειά των δημιουργημάτων της μέσα από την κατασκευαστική δεινότητα του atelier της. Με αυτόν τον τρόπο, έχει καταφέρει να εδραιώσει το όνομά της στον χώρο της υψηλής ραπτικής, με όλο και περισσότερες νύφες να την εμπιστεύονται για τη μεγάλη τους μέρα.

Jenny.Gr

Η σχεδιάστρια βλέπει την κάθε νύφη ως μία ξεχωριστή εμπειρία για να δημιουργήσει κάτι αξέχαστο. Εκφράζει όλη της την αγάπη για το κάθε σχέδιο και αφήνει τη μαεστρία της να μεγαλουργήσει για να κάνει πραγματικότητα το όνειρο κάθε νύφης.

Jenny.Gr

Για τα σχέδια, διαλέγει από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές αγορές μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα, όπως μετάξι, φίνες γαλλικές δαντέλες, ταφτάδες, ολομέταξες μουσελίνες και τούλια, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη πινελιά που δίνουν τα χειροποίητα κεντήματα με κρύσταλλα Swarovski και οι απλικαρισμένες δαντέλες σε όλο τους το μεγαλείο. Αυτά έχουν ως αποτέλεσμα οι δημιουργίες της να εκπέμπουν τη διαχρονικότητα και την αρχοντιά που αρμόζει σε κάθε νύφη.

Jenny.Gr

Με τη χρόνια εμπειρία της στη δημιουργικότητα και την εξαιρετική παροχή υπηρεσιών, καμία νύφη δεν έχει να ανησυχεί για το bridal dress της. Φεύγοντας από το atelier της Έλενας Σουλιώτη, θα είναι σίγουρη πως έχει βρει ένα παραμυθένιο σχέδιο που θα εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο την προσωπικότητα και το γούστο της.

Info

Elena Soulioti

Λ. Υμηττού 175, Παγκράτι 116 32, Αθήνα

Facebook

Instagram

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.