ΓΑΜΟΣ

Bridal Nails: Προτάσεις για αψεγάδιαστο νυφικό μανικιούρ


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

5 Απριλίου 2024

Bridal Nails: Προτάσεις για αψεγάδιαστο νυφικό μανικιούρ
pexels
Τα περιποιημένα άκρα ολοκληρώνουν την νυφική εμφάνιση

Kάθε γυναίκα την ημέρα του γάμου της θέλει να είναι απόλυτα περιποιημένη για να αισθάνεται όμορφα με τον εαυτό της και την εικόνα της. Εκείνη την ημέρα, πέρα από το νυφικό, το μακιγιάζ και το χτένισμα σημαντικό ρόλο έχουν και λεπτομέρειες, όπως το μανικιούρ. Κι εδώ, ξεκινούν οι σκέψεις και οι προβληματισμοί: «Πότε είναι η καλύτερη στιγμή για το ραντεβού, πριν την μεγάλη ημέρα;», «Τι χρώμα ταιριάζει σε νυφικό μανικιούρ;», «Να πειραματιστεί μια νύφη με το nail art και τις νέες τάσεις ή να παραμείνει πιστή στη διαχρονικότητα ενός κλασικού γαλλικού μανικιούρ;»

Σίγουρα, δεν υπάρχει προφανής απάντηση. Όλα είναι θέμα προγραμματισμού και η τελική εμφάνιση των άκρων κάθε νύφης καθορίζεται αποκλειστικά από εκείνη και το προσωπικό της γούστο. Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι «μυστικό» για τη δημιουργία ενός κομψού νυφικού μανικιούρ είναι ο κανόνας «less is more». Η δική μου συμβουλή προς τις μέλλουσες νύφες είναι να δώσουν ιδιαίτερη σημασία στην φροντίδα και την ενδελεχή περιποίηση τόσο των νυχιών, όσο και της επιδερμίδας γύρω από αυτά.

Jenny.Gr

Nude

Σύμφωνα με την τάση της «ήσυχης» πολυτέλειας, ένα μίνιμαλ μανικιούρ σε φυσικούς neutral τόνους κάνει τα γυναικεία άκρα να δείχνουν εκπληκτικά κομψά. Σε αυτό το στιλ μανικιούρ, καθοριστικό ρόλο έχει η εύρεση της ιδανικής nude απόχρωσης, η οποία θα πρέπει να δένει αρμονικά με τη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας κάθε γυναίκας.

Glam n’ glitter

Για κάποιες γυναίκες το glam στοιχείο, ακόμα και στη νυφική τους εμφάνιση, είναι απολύτως απαραίτητο. Μια glitter σκόνη σε απόχρωση καθαρού λευκού, μπορεί να χαρίσει στα νύχια την υπέροχη λάμψη ενός κρυστάλλου. Πρόκειται πραγματικά για ένα κομψό κι συγχρόνως εντυπωσιακό μανικιούρ.

Jenny.Gr
pexels

A touch of gold

Η προσθήκη λίγης λάμψης στο νυφικό μανικιούρ αποτελεί μια λεπτομέρεια ικανή να αναδείξει μοναδικά τα άνω άκρα. Μια κομψή απόχρωση του χρυσού είναι η ιδανική επιλογή για τη δημιουργία κάποιου απλού και ιδιαιτέρως διακριτικού μανικιούρ.

Romance

Για μια αιθέρια νυφική εμφάνιση με bohemian χαρακτηριστικά, τα αποξηραμένα λουλούδια σε μικροσκοπικά μεγέθη -ιδανικά για μανικιούρ-, είναι μια επληκτικά κομψή, πρωτότυπη και ρομαντική πρόταση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.