ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

Πρωτότυπο δώρο για νεογέννητα


TSVIGKOU

19 Φεβρουαρίου 2013

Από πάνες, ένα ξεχωριστό και πολύ πρακτικό δώρο!

Έχουμε ξαναδείξει μερικές προτάσεις με δώρα που μπορείτε να φτιάξετε από πάνες για νεογέννητα. Σήμερα θα σας δείξουμε άλλη μια πρόταση με εκπληκτικές τούρτες από πάνες.

Χαρίστε τις στις νέες μαμάδες, χρησιμοποιήστε τις για τον στολισμό σε βάφτιση ή χαρίστε τις στα πρώτα γενέθλια του μωρού.

Ακολουθήστε τα βήματα για να φτιάξετε την δική σας τούρτα:

1. Πλύνετε τα χέρια σας, την επιφάνεια εργασίας και όλα τα αντικείμενα ή τις συσκευασίες που θα χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε την τούρτα. Όλα πρέπει να είναι καθαρά για το νεογέννητο.

2. Αν θα χρησιμοποιήσετε κουβέρτες, σεντονάκια ή ρουχαλάκια πλύνετε και αυτά με ειδικό απορρυπαντικό για νεογέννητα.

3. Στολίστε την τούρτα με πρακτικά αντικείμενα και προϊόντα που χρειάζεται μια νέα μαμά. Πιπίλες, μπιμπερό, παπουτσάκια, σεντονάκια, κουβέρτες, διάφορα ρουχαλάκια, παιχνίδια και προϊόντα για την περιποίηση του μωρού.

4. Ανάλογα με την τούρτα που θα φτιάξετε θα χρειαστείτε και πάνες. Για μια μικρή τούρτα με δυο ορόφους θα χρειαστείτε περίπου 30 πάνες.

5. Τυλίξτε μια-μια τις πάνες σε ρολάκια και περάστε τις πρόχειρα με μια λεπτή κορδέλα.

6. Τοποθετήστε τα ρολάκια από πάνες σε ένα ταψάκι (για να κρατιούνται όρθιες) και περάστε γύρω-γύρω μια λεπτή κορδέλα για να τις σταθεροποιήσετε και voila ετοιμάσατε τη βάση.

7. Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία για να φτιάξετε τις άλλες βάσεις που αποτελούν τους υπόλοιπους ορόφους της τούρτας, με λιγότερες πάνες.

8. Στολίστε την κάθε βάση γύρω-γύρω με χαρούμενες χοντρές κορδέλες, με κουβέρτες, με σεντονάκια, με χαρούμενα χαρτόνια χειροτεχνίας, με φιογκάκια και άλλα.

9. Τοποθετήστε τις βάσεις τη μια πάνω στην άλλη. Για να τις σταθεροποιήσετε περάστε στη μέση της κάθε βάσης χοντρά καλαμάκια και τοποθετήστε πάνω σε αυτά την πάνω βάση.

10. Τώρα στολίστε την έτοιμη τούρτα από πάνες με διάφορα αντικείμενα. Προϊόντα για μωρά ή ταμπέλα με το όνομα του μωρού ή κουκλάκια ή παπουτσάκια ή ρουχαλάκια, ότι σας αρέσει ή ανάλογα με το θέμα που επιλέξατε να κάνετε.

Δείτε παρακάτω μερικά εντυπωσιακά παραδείγματα: [gallery-119392]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.