ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

Το Island Art & Taste φροντίζει για τις ωραιότερες στιγμές της ζωής σας


28 Απριλίου 2016

CF149891studiopaterakis.com_.jpg

Η ημέρα του γάμου αποτελεί ορόσημο στη ζωή ενός ζευγαριού, επομένως αξίζει να αναζητήσει κανείς το τέλειο μέρος που θα κάνει αυτή την εμπειρία αξέχαστη, τόσο για το ζευγάρι όσο και για τους καλεσμένους.

Πολυφωτογραφημένο και αγαπημένο σημείο συνάντησης διεθνών και εγχώριων jet setters, η λεγόμενη Αθηναϊκή Ριβιέρα, στα νότια προάστια της Αθήνας, αποτελεί την ιδανική επιλογή για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής ενός ζευγαριού.  Συνδυασμένοι αρμονικά με την πανέμορφη αισθητική των εσωτερικών και εξωτερικών εγκαταστάσεων, οι εντυπωσιακοί χώροι του Island Art & Taste, που σε συνεργασία με την Aria Fine Catering πρωτοπορούν στα events υψηλού επιπέδου, ορίζουν τη νέα εποχή και τη φιλοσοφία της εκδήλωσης.

CF149927studiopaterakis.com

Με τις επιλογές να ποικίλλουν ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων σας, αλλά και τις προτιμήσεις σας όσον αφορά τη διακόσμηση, δεν υπάρχει αμφιβολία πως εκεί θα βρείτε τον ιδανικό χώρο που θα στεγάζει την πιο λαμπερή σας βραδιά.

Το Gallery, χωρητικότητας 500 καθιστών ατόμων, κλιμακώνεται σε επίπεδα, δημιουργώντας μια φιλόξενη ατμόσφαιρα, έχει μοναδική θέα στη θάλασσα και ένα πανέμορφο εκκλησάκι σκαρφαλωμένο στο βράχο.

Το Residence, χωρητικότητας 1200 καθιστών ατόμων, είναι ένας επιβλητικός κήπος γεμάτος πολύχρονες ελιές και αλμυρίκια, με φυσικό όριο τη θάλασσα. Ένας χώρος που η μεσογειακή αρχιτεκτονική και η αφαιρετική διάθεση των στοιχείων συνδυάζεται απόλυτα με τη φυσικότητα του τοπίου.

CF149555studiopaterakis.com

Το Prive, χωρητικότητας 150 καθιστών ατόμων, είναι ένας χώρος ξεχωριστός, ιδανικός για corporate dinners και δίνει τη δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να έχουν άμεση επαφή με το club. Το σύγχρονο ύφος ισορροπεί άψογα με τη μεσογειακή αύρα των υπόλοιπων στοιχείων, ενώ η μεγάλη βεράντα με την εκπληκτική θέα στη θάλασσα κάνει το «σκηνικό» ακόμα πιο μαγευτικό.

Το Private House, ένας εντυπωσιακός χώρος με πολυτελή μεσογειακά στοιχεία στην διακόσμηση , σχεδιασμένα με σύγχρονο design. Ιδανικό μέρος για προσωπικές ή επαγγελματικές δεξιώσεις, executives lunches ή dinners αλλά και με ένα lounge πλήρες εξοπλισμένο με τα απαραίτητα οπτικοακουστικά μέσα για ένα συνέδριο ή executive meeting. Η χωρητικότητά του για καθιστή δεξίωση φθάνει τα 400 άτομα.

CF149270 C-LOUNGE.studiopaterakis.com

Το C-Lounge χωρητικότητας 140 καθιστών ατόμων , είναι ο ιδανικός χώρος για ξεχωριστά events με χαλαρή διάθεση. Εδώ υπάρχει δυνατότητα για καλοκαιρινά αλλά και χειμωνιάτικα parties.

www.islandartandtaste.gr

[gallery-604731]