GET READY FOR SUMMER

Προστατευτείτε από τον ήλιο


20 Ιουνίου 2014

Επιλέξτε αντηλιακά με υψηλό δείκτη προστασίας.

Σε όλους αρέσει το μαύρισμα και η χρυσαφένια επιδερμίδα. Ωστόσο πρέπει πάντα να βάζουμε το θέμα της υγείας πάνω από τους αισθητικούς λόγους. Όσο ωραίο και αν είναι το bronze χρώμα, ο τρόπος με τον οποίο το αποκτούμε κάνει κακό στην υγεία μας. Οι υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου μπορούν να προκαλέσουν μικρές αλλά και μεγάλες-μη αναστρέψιμες βλάβες στην επιδερμίδα σας. Η προστασία από τον ήλιο είναι επιτακτική καθώς και η σωστή ενυδάτωση. Φροντίστε να ενυδατώνετε καθημερινά την επιδερμίδα σας, ακόμα και πριν ξεκινήσετε για την παραλία. Φυσικά πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας ένα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας κυρίως τις πρώτες μέρες της έκθεσης στον ήλιο. Δώστε προσοχή στις μεσημεριανές ώρες (12.οο-16.οο) όπου ο ήλιος είναι πιο καυτός.

ambre solair

Τέλος, μετά την έκθεση στον ήλιο, απλώστε στο σώμα σας ένα after sun γαλάκτωμα, που θα δροσίσει, θα ενυδατώσει και θα ανακουφίσει την επιδερμίδα σας.

Extra tip: Με τη σωστή ενυδάτωση και προστασία το μαύρισμα διατηρείτε για περισσότερο χρονικό διάστημα, αφού η επιδερμίδα δεν καίγεται και δεν ξεφλουδίζει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.