Ένας μαυροπίνακας γίνεται σημείο αναφοράς στο σπίτι.

Γενικά αγαπώ την οργάνωση και όπως είδατε έχω φροντίσει τα «έργα τέχνης» των παιδιών μου να τα εκθέτω σε όμορφους πίνακες από φελλό. Τελευταία όμως ανακάλυψα έναν πιο ρετρό τρόπο επικοινωνίας και έκφρασης και αυτός είναι ο μαυροπίνακας. Εκτός ότι μου φέρνει σχολικές αναμνήσεις, δίνει και στην κουζίνα σου έναν αέρα από Ιταλία. Και η πρόταση μου έχει κι άλλες πτυχές αφού αυτόν τον μαυροπίνακα θα τον δημιουργήσετε μόνες σας με μπογιά, εάν δεν βρίσκετε κάποιον που να ταιριάζει στα μέτρα που θέλετε!
Στο εμπόριο λοιπόν κυκλοφορούν ειδικές μπογιές με τις οποίες μπορείτε να περάσετε κάποιο ξύλινο ταμπλό ή ακόμα και τον τοίχο σας και αυτομάτως να το μετατρέψετε σε έναν χρηστικό πίνακα για κιμωλίες.
Εκεί λοιπόν-εάν βρίσκεται χαμηλά- θα μπορούν να εκφράζονται καλλιτεχνικά τα μικρά μέλη της οικογένειας και έτσι θα γλυτώσετε τις μολυβιές στους τοίχους. Επίσης θα μπορείτε να γράφετε το μενού της μέρας, γλυκές κουβέντες στον σύζυγο και υπενθυμίσεις στα παιδιά, ενώ εκείνα θα σημειώνουν τις δραστηριότητες τους. Γενικά θα είναι σαν ένα oversize οικογενειακό ημερολόγιο με αναλώσιμες ειδήσεις και τακτικά updates!
Φωτο από:
http://img4.myhomeideas.com/i/2008/02/1716991-creative-xl.jpg