Πως να διακοσμήσετε με χαμηλό budget

Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2016

Το 2016 είναι μια χρονιά που θέλετε το σπίτι σας να γίνει ακόμα πιο όμορφο, πιο ζωντανό, πιο ευχάριστο και φυσικά πιο θετικό. Όλα αυτά μπορείτε να τα πετύχετε διαβάζοντας το thehomeissue και ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα. Φέτος είναι η χρονιά που θα χρησιμοποιήσετε περισσότερο τη δημιουργικότητά σας και λιγότερο το πορτοφόλι σας.

Δείτε μερικά φανταστικά tips για να ενισχύσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας ξοδεύοντας ελάχιστα έως και καθόλου χρήματα.

Φτιάξτε τραπεζάκι για το σαλόνι χρησιμοποιώντας ένα απλό κούτσουρο Βρείτε ένα απλό σχετικά ομοιόμορφο κούτσουρο, βάψτε το σε λευκό ή ό,τι άλλο χρώμα θέλετε και κολλήστε σε τρεις λωρίδες ασημένια ή χρυσά τρουκς ανάλογα με την υπόλοιπη διακόσμησή σας. Μέσα σε λίγα λεπτά, και χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα, θα έχετε ένα τέλειο τραπεζάκι για το σαλόνι σας.

thehomeissue_budget01

Δημιουργήστε δική σας τέχνη Αν έχετε λίγο ταλέντο στη ζωγραφική μπορείτε να φτιάξετε φανταστικά πράγματα για το σπίτι σας. Πάρτε μικρούς καμβάδες, βάψτε τους όπως θέλετε και ενώστε τους με λεπτά καλάμια, όπως στη φωτογραφία παρακάτω. Διακοσμήστε με το έργο σας τους τοίχους του σαλονιού ή του υπνοδωματίου σας.

thehomeissue_budget02

Αναβαθμίστε τα φωτιστικά σας Διακοσμήστε το πάνω μέρος των φωτιστικών σας χρησιμοποιώντας απλά αυτοκόλλητη ταινία. Φτιάξτε ζιγκ ζαγκ ή πουά σχέδια για να δώσετε στιλ και άποψη σε ένα παλιό φωτιστικό.

thehomeissue_budget08

Χρησιμοποιήστε φωτάκια όλο τον χρόνο Βάλτε τα φωτάκια σας πάνω από το κρεβάτι δημιουργώντας ένα σχήμα που σας αρέσει. Στην εικόνα παρακάτω, έχουν τοποθετηθεί τα φωτάκια στο σχήμα ενός σπιτιού και το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό και ιδιαίτερο.

thehomeissue_budget06

Προσθέστε έναν καθρέφτη Οι καθρέφτες προσθέτουν πάντα στιλ και λάμψη σε έναν χώρο, ενώ επίσης, αν τοποθετηθούν σωστά, μπορεί να προσθέσουν βάθος σε ένα δωμάτιο. Χρησιμοποιήστε κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο για να δώσετε στιλ στον χώρο σας εύκολα και οικονομικά.

thehomeissue_budget07

Διακοσμήστε με βιβλία Πόσα βιβλία έχετε στο σπίτι σας που είναι καταχωνιασμένα μέσα σε ντουλάπια και βιβλιοθήκες; Χρησιμοποιήστε αγαπημένα σας βιβλία για να διακοσμήσετε διάφορες γωνιές του σπιτιού σας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com– the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.