Το πιο έξυπνο και οικονομικό παιδικό γραφείο σε 6 βήματα

Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017
kids.jpg

Τι θα χρειαστείτε:

- 2 ξύλινες παλέτες (θα βρείτε σε καταστήματα με ξυλουργικό υλικό ή  και σε αποθήκες πώλησης παλετών καινούργιων ή μεταχειρισμένων σε καλή κατάσταση όμως).

- 1 ξύλινη σανίδα στις διαστάσεις της μίας εκ των παλετών (μπορείτε να ζητήσετε από έναν μαραγκό να σας την κόψουν στις διαστάσεις που θέλετε ανάλογα με την επιφάνεια της παλέτας για να την καλύψετε ολόκληρη ή μέρος αυτής).

- 1 σύρτη πόρτας ντουλαπιών και έξι ξυλόβιδες για την τοποθέτησή του (θα βρείτε σε καταστήματα με υλικά δόμησης).

- 2 μεντεσέδες τύπου Γαλλίας για ξύλινες πόρτες και 16 ξυλόβιδες για την τοποθέτησή τους (θα βρείτε σε καταστήματα με υλικά δόμησης).

- 2 αλυσίδες γαλβανιζέ με μακρύ κρίκο σε διάσταση τόση ώστε να δημιουργείται ορθή γωνία μεταξύ παλέτας και σανίδας (θα βρείτε σε καταστήματα με υλικά δόμησης).

- 4 στριφώνια για να βιδώσετε την αλυσίδα (θα βρείτε σε καταστήματα με υλικά δόμησης).

- 12 ζευγάρια από βίδες και ούπες για την τοποθέτηση των παλετών στον τοίχο (θα βρείτε σε καταστήματα με υλικά δόμησης).

- Γυαλόχαρτο χοντρό και ψιλό κατάλληλα για ξύλινες επιφάνειες (προαιρετικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρικό τριβείο όπου θα βάλετε επάνω τα γυαλόχαρτα και θα κάνετε τη δουλειά σας πιο γρήγορα και εύκολα. Θα βρείτε σε καταστήματα με υλικά δόμησης).

- Βερνίκι ξύλου σε χρώμα της επιλογής σας (θα βρείτε σε χρωματοπωλεία).

- 1 πινέλο (θα βρείτε σε χρωματοπωλεία).

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Gallery: Ιδέες για ακόμα περισσότερα ωραία παιδικά γραφεία

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα