HOME SWEET HOME

Οι τάσεις διακόσμησης που θα κυριαρχήσουν το 2018


23 Δεκεμβρίου 2017

Γι' αυτό λοιπόν, οι τάσεις που υπάρχουν κατά καιρούς δεν προορίζονται για να αλλάξετε όλη τη διακόσμηση του σπιτιού σας αλλά για να ενσωματώσετε μικρές πινελιές που θα το εξελίξουν και θα το πάνε ένα βήμα παραπέρα. Παρακάτω θα βρείτε τις τάσεις που θα μας απασχολήσουν τα 2018 και έχουν όλες ένα κοινό: να φέρουν το χρώμα και τα υλικά στον χώρο σας.

Πολύχρωμες κουζίνες Το λευκό θα είναι πάντα μια καλή επιλογή για τις κουζίνες. Η ολοένα και αυξανόμενη, όμως, δημοφιλία του το καθιστά κουραστικό κάποιες φορές. Η νέα τάση θέλει μια πινελιά χρώματος στις κουζίνες και τα μπλε και τα γκρι είναι τα επικρατέστερα χρώματα. Οι θερμοί ξύλινοι τόνοι είναι επίσης δημοφιλείς για να επενδύσετε τα ντουλάπια σας και να δώσετε στην κουζίνα μια πιο σοφιστικέ νότα.

Καινοτόμοι νεροχύτες Οι ανοξείδωτοι νεροχύτες φαίνεται πως φεύγουν από τη μόδα σιγά σιγά και τη θέση τους παίρνουν νέα υλικά: τσιμέντο, πέτρα, χαλκός και γρανίτης σε σκούρες γκρι, χάλκινες και μαύρες αποχρώσεις. Δοκιμάστε αυτή την τάση και δημιουργήστε ένα πολύ όμορφο σημείο εστίασης στον χώρο.

Θερμά ουδέτερα χρώματα Οι τάσεις των ουδέτερων χρωμάτων δεν πάνε πουθενά, αλλά διανθίζονται από πιο θερμές αποχρώσεις. Τα ζεστά γκρι, οι γήινες αποχρώσεις του κάμελ, τα θερμά «σκονισμένα», τα καφέ-μαύρα και τα κίτρινα είναι όλα χρώματα που θα τα συναντήσουμε σε σπίτια με μίνιμαλ αισθητική και ζεστή, φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Πινελιές… τσιμέντου Το τσιμέντο διεκδικεί τη θέση του στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων και γίνεται όλο και πιο δημοφιλές. Μη διστάσετε να το χρησιμοποιήσετε για να εισάγεται το στοιχείο της έκπληξης στον χώρο σας. Συχνότερα το συναντούμε σε έπιπλα, διακοσμητικά, τοίχους, πάγκους κουζίνας και πλακάκια. Το τσιμέντο είναι ιδανικό υλικό για να ζεστάνετε έναν χώρο (όσο περίεργο και να σας ακούγεται, το τσιμέντο ζεσταίνει τους χώρους) και να δώσετε ένα μοναδικό βιομηχανικό στιλ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

12 τρόποι για να διακοσμήσετε τα Χριστουγεννιάτικα φωτάκια

[gallery-717914]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα