HOME SWEET HOME

Πώς θα καθαρίσεις το σπίτι σου σε χρόνο dt


Branded Content Team

7 Ιουνίου 2024

Πώς θα καθαρίσεις το σπίτι σου σε χρόνο dt
Ελαφριά & compact, αυτή είναι η σκούπα stick με ισχυρή απόδοση καθαρισμού που θα σε βοηθήσει να καθαρίσεις το σπίτι μέσα σε λίγα λεπτά

Η σκούπα stick είναι τεράστια ευκολία μέσα στο σπίτι. Χωρίς καλώδια, η ανεξαρτησία που νιώθεις είναι απολαυστική. Καθαρίζεις σε χρόνο ρεκόρ κάθε δωμάτιο και το κάνεις ξεκούραστα, ακόμα και με την επιστροφή σου από μία απαιτητική ημέρα στο γραφείο. Ειδικά όταν ανακαλύπτεις «έξυπνους» τρόπους που σου διευκολύνουν τη ζωή, τους αγαπάς λίγο περισσότερο.

Αυτό συνέβη στη δική μας περίπτωση με την DuoFlex ΗΧ1 της Miele που είναι τόσο ισχυρή όσο και μία συμβατική σκούπα Miele, επομένως δεν υπολείπεται σε τίποτα και μπορεί να είναι ο βασικός σου σύμμαχος στην καθαριότητα του σπιτιού. Για αυτό και είμαστε εδώ για να σου πούμε όλα όσα βιώσαμε, δηλαδή μία εμπειρία που μας έκανε πραγματικά να αλλάξουμε την κοσμοθεωρία μας για τις δουλειές του σπιτιού.

Είναι και σκούπα stick και σκουπάκι, άρα φτάνει… παντού!

Το να έχεις μία σκούπα stick είναι μία τεράστια ευκολία από μόνο του. Το να ξέρεις, όμως, ότι μαζί με αυτήν τη σκούπα έχεις και ένα σούπερ πρακτικό σκουπάκι με μία μόνο κίνηση με το σύστημα SpeedLock, είναι απλά όνειρο. Για παράδειγμα, μπορείς καθώς καθαρίζεις το πάτωμα, να κάνεις στάση στον καναπέ και να καθαρίσεις με το σκουπάκι την επιφάνειά του. Ή να τοποθετήσεις το XL εξάρτημα επέκτασης και να καθαρίσεις οροφές ή δυσπρόσιτα σημεία που υπό άλλες συνθήκες θα έφτανες μόνο ανεβαίνοντας σε κάποια σκάλα ή καρέκλα. Άσε που διαθέτει και έξυπνο ηλεκτρικό πέλμα που αναγνωρίζει αυτόματα τον τύπο του δαπέδου και προσαρμόζει ανάλογα την ισχύ της σκούπας για το καλύτερο αποτέλεσμα!

Jenny.Gr

Μεγάλη αυτονομία για σκούπισμα χωρίς άγχος

Η αυτονομία είναι το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε όσον αφορά σε μία σκούπα stick. Πόση ώρα αντέχει η σκούπα μέχρι να χρειαστεί να μπει στην πρίζα για να φορτιστεί; Με την DuoFlex HX1, αυτό παύει να αποτελεί πρόβλημα. Η συγκεκριμένη σκούπα stick έρχεται με αυτονομία έως 55 λεπτά, οπότε έχεις άπλετο χρόνο να καθαρίσεις αποτελεσματικά κάθε δωμάτιο του σπιτιού.

Jenny.Gr

Πες «αντίο» στη σκόνη

Η σκόνη πάντα βρίσκει τον τρόπο της να τρυπώνει μέσα στο σπίτι. Ειδικά τώρα που ο καιρός φτιάχνει όλο και περισσότερο και αφήνουμε τις πόρτες και τα παράθυρα ανοιχτά μέσα στη μέρα. Με το φίλτρο Hygiene της DuoFlex, συγκρατείται το 99,99% της λεπτής σκόνης χάρη στο σύστημα φιλτραρίσματος δύο επιπέδων και μπορείς να απαλλαγείς πολύ εύκολα από αυτό το πολύ σύνηθες πρόβλημα.

Jenny.Gr

Καθαρίζει άψογα από τις τρίχες των κατοικίδιων

Τα λατρεύουμε, είναι τα παιδιά μας, αλλά όλοι παλεύουμε με το πρόβλημα που ονομάζεται τρίχες των κατοικίδιων. Βρίσκονται στους καναπέδες και σε κάθε επιφάνεια του σπιτιού, χωμένες σε σημεία που ούτε καν φτάνεις -ή βλέπεις- και αισθάνεσαι ώρες-ώρες πως, για να τις απομακρύνεις αποτελεσματικά, χρειάζεσαι ένα «θαύμα». Τα μοντέλα Cat & Dog και Total Care της DuoFlex HX1 έρχονται με ηλεκτρικό compact πέλμα που είναι ειδικό για τον καθαρισμό των τριχών των κατοικίδιων από τα έπιπλα, για να ξενοιάσεις μια και καλή από αυτήν την ταλαιπωρία.

Jenny.Gr

Στυλάτο design που ομορφαίνει κάθε χώρο

Και τι να πει κανείς για το συγκλονιστικό design της DuoFlex; Πρόκειται για ένα σύγχρονο σχεδιασμό, σε μοναδικά χρώματα που ενσωματώνεται απόλυτα στην αισθητική του χώρου σου και είναι τόσο όμορφη που δε χρειάζεται να την κρύψεις σε κάποια ντουλάπα ή στην αποθήκη. Ακόμα και σε περίοπτη θέση στο σαλόνι μπορείς να την έχεις και, όχι μόνο να μην ενοχλεί στο μάτι, αλλά να προσθέτει και πόντους στυλ συνολικά στον χώρο σου.

Ανακάλυψε και τα διαθέσιμα μοντέλα της DuoFlex HX1 σε ένα από τα φυσικά καταστήματα της Miele σε όλη την Ελλάδα ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα της αλλά και σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Advertorial