Πόσα ξέρεις για τα αγαπημένα σου υφάσματα και το πλύσιμο;

The JennettesTHE JENNETTES Τετάρτη 04 Ιουλίου 2018

Τετάρτη 04 Ιουλίου 2018

Πόσα ξέρεις για τα αγαπημένα σου υφάσματα και το πλύσιμο;

Το πλύσιμο των ρούχων δεν είναι απλή υπόθεση. Για να προστατέψουμε τα αγαπημένα μας ρούχα και να τα διατηρήσουμε σε τέλεια κατάσταση, είναι πολλά που πρέπει να προσέξουμε. Για παράδειγμα, στους πόσους βαθμούς πλένεται ένα συνθετικό ύφασμα; Ή πως αφαιρούμε έναν πολύ δύσκολο λεκέ από βερνίκι νυχιών; Πόσες κάψουλες SKIP πρέπει να μπουν σε μία πλύση; Με αφορμή τα 50 χρόνια SKIP, φτιάξαμε ένα quiz για να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας στα μυστικά της καθαριότητας.

Το πλύσιμο των ρούχων δεν είναι απλή υπόθεση. Για να προστατέψουμε τα αγαπημένα μας ρούχα και να τα διατηρήσουμε σε τέλεια κατάσταση, είναι πολλά που πρέπει να προσέξουμε. Για παράδειγμα, στους πόσους βαθμούς πλένεται ένα συνθετικό ύφασμα; Ή πως αφαιρούμε έναν πολύ δύσκολο λεκέ από βερνίκι νυχιών; Πόσες κάψουλες SKIP πρέπει να μπουν σε μία πλύση; Με αφορμή τα 50 χρόνια SKIP, φτιάξαμε ένα quiz για να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας στα μυστικά της καθαριότητας.

Αν πιστεύετε πως έχετε ό,τι χρειάζεται για να πάρετε τον τίτλο του Washing Master απαντήστε τις παρακάτω ερωτήσεις! Κάντε το quiz, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα (διαβάστε εδώ τους όρους του διαγωνισμού) και κερδίστε το αγαπημένο σας SKIP για έναν ολόκληρο χρόνο*.

 

* Η μεγάλη νικήτρια κερδίζει προϊοντα Skip για έναν χρόνο: Συγκεκριμένα:

Skip Υγρό Active Clean/ 42w – 2,1L

Skip Υγρό Talc Soft/ 30w – 1,5L

Skip Πανίσχυρο/ 40w – 1,4L 

Skip Κάψουλες Spring Fresh / 40w – 1,052kg

Skip Σκόνη Spring Fresh/ 45w – 3,15kg

O διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί

More for you

 
 

Don't Miss