HOME SWEET HOME HOME TIPS

Ετοιμάστε το σπίτι σας για ξαφνικούς καλεσμένους σε 15 λεπτά το πολύ


15 Σεπτεμβρίου 2019

Ετοιμάστε το σπίτι σας για ξαφνικούς καλεσμένους σε 15 λεπτά το πολύ

Μια παλιά φίλη σας τηλεφωνεί και σας λέει πως είναι στη γειτονιά σας και θέλει να περάσει να σας δει για καμιά ωρίτσα. Εσείς κοιτάτε έντρομοι γύρω σας και αναρωτιέστε πώς θα καθαρίσετε το χάλι που επικρατεί σε μερικά μόνο λεπτά. 

Τα 7 βήματα που ακολουθούν σας λένε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε σε τέτοιες περιπτώσεις. Θέλετε το σπίτι σας να δείχνει τέλειο και μπορείτε να τα καταφέρετε. Αρκεί να κάνετε τα ακόλουθα.

Ο χρόνος που θα χρειαστείτε είναι 5-15 λεπτά.

Μυρωδιά Ψεκάστε με το αγαπημένο σας άρωμα -αν δεν έχετε αποσμητικό χώρου- για να διώξετε οποιαδήποτε άσχημη μυρωδιά από το χώρο. Ανάψτε το air-condition ή έναν ανεμιστήρα και ανοίξτε τα παράθυρα για να μην μυρίζει το σπίτι κλεισούρα.

jenny.gr

Ακαταστασία Ένα ακατάστατο σπίτι δείχνει πιο βρώμικο από ότι μπορεί πραγματικά να είναι. Πάρτε ένα καλάθι και αρχίστε να πετάτε μέσα σε αυτό ότι δημιουργεί ακαταστασία στο σαλόνι σας. Έπειτα κρύψτε το καλάθι σε κάποιο μέρος που δεν πρόκειται να το δουν οι καλεσμένοι σας.

Φρεσκαριστείτε εσείς οι ίδιοι Η αλήθεια είναι πως οι καλεσμένοι σας θα κοιτάνε περισσότερο εσάς παρά το σπίτι σας. Αν είναι απαραίτητο, αλλάξτε ρούχα, χτενιστείτε, βάλτε λίγο άρωμα και είστε έτοιμοι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη:

9 ιδέες οργάνωσης με κουτιά που δεν κοστίζουν τίποτα