HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

5 Ιδέες που θα φέρουν ανοιξιάτικο αέρα στο υπνοδωμάτιό σας


3 Απριλίου 2019

thehomeissue_spirngbed0-1024x585.jpg

Η μέρα μεγαλώνει, η παρουσία της ηλιοφάνειας γίνεται όλο και πιο συχνή, η θερμοκρασία ανεβαίνει και οι μυρωδιές κατακλύζουν την ατμόσφαιρα. Ο ερχομός της άνοιξης είναι για αρκετούς ανθρώπους μία από τις καλύτερες περιόδους του χρόνου.

Η μεταμόρφωση αυτή του φυσικού περιβάλλοντος είναι μια καλή αφορμή για να εμπνευστείτε και να ανανεώσετε και το εσωτερικό σας περιβάλλον. Σας προτείνουμε, λοιπόν, να ξεκινήσετε από τον νο1 χώρο χαλάρωσης και ηρεμίας του σπιτιού: το υπνοδωμάτιο. Με μερικές μικρές στρατηγικές παρεμβάσεις μπορείτε να του δώσετε έναν φρέσκο αέρα και να το κάνετε να συμπλεύσει με το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον που φέρνει μαζί της η πιο ευγενική εποχή του χρόνου.

Προσθέστε μερικά μαξιλάρια Αν η διακόσμηση του υπνοδωματίου σας βασίζεται στα ουδέτερα χρώματα, τότε έχετε το προνόμιο να μπορείτε να αλλάζετε εύκολα διακοσμητικά μαξιλάρια. Προσθέστε μερικά αν δεν έχετε ήδη ή αντικαταστήστε τα ήδη υπάρχοντα με νέα. Τα διακοσμητικά μαξιλάρια είναι ένας απλός τρόπος για να ανανεώσετε το υπνοδωμάτιό σας που θα σας στοιχίσει ελάχιστα χρήματα και θα προσφέρει στον χώρο μια πραγματικά ανανεωμένη όψη. Δοκιμάστε έντονα χρώματα και ιδιαίτερα μοτίβα, όπως πχ τα φλοράλ, που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση.

Φωτίστε τον χώρο βάφοντας Η βαφή έχει την δύναμη να χαρίσει στο υπνοδωμάτιό σας μια δυνατή ανανέωση. Δεν χρειάζεται να περιοριστείτε στους τοίχους (φυσικά το βάψιμο των τοίχων είναι και αυτό επιθυμητό) – μπορείτε να βάψετε το κεφαλάρι του κρεβατιού σας, την ντουλάπα σας ή ένα μικρό έπιπλο. Σε κάθε περίπτωση βρείτε κάτι στο υπνοδωμάτιο που μπορείτε να του αλλάξετε χρώμα. Θα το δείτε να μεταμορφώνεται ακόμα και αν η παρέμβαση είναι μικρή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε τα πιο γλυκά boho baby room