HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Κάντε την τραπεζαρία σας πιο πολυτελή με 8 κινήσεις


7 Ιουνίου 2019

thehomeissue_trapezaria-1024x585.jpg

Υπάρχουν κάποια δωμάτια μέσα στο σπίτι που αναγκαστικά κοστίζουν πολύ περισσότερο εξαιτίας του ακριβού εξοπλισμού τους. Για παράδειγμα, το μπάνιο ή η κουζίνα μπορεί να κοστίζουν ακριβά εξαιτίας των ηλεκτρικών συσκευών.

Η τραπεζαρία όμως, είναι ένας χώρος που μπορεί να διακοσμηθεί απλά, χωρίς τη δαπάνη πολλών χρημάτων. Με τα κατάλληλα κόλπα που σας έχουμε, όμως, μπορείτε να κάνετε την τραπεζαρία σας να δείχνει πιο ακριβή χωρίς να χρειαστεί να βάλετε το χέρι σας βαθιά στην τσέπη.

Επιλέξτε διαφορετικό τραπέζι και καρέκλες Πλέον είναι στη μόδα να μην συνδυάζονται οι καρέκλες με το τραπέζι στην τραπεζαρία. Επιλέγοντας αυτή τη διακόσμηση θα φαίνεται σαν να έχει παρέμβει ένας διακοσμητής στο σπίτι σας. Μπορείτε να πάτε τη διακόσμηση ένα βήμα παραπέρα επιλέγοντας διαφορετικές μεταξύ τους καρέκλες. Προσέξτε όμως να είναι όλες οι καρέκλες προσεγμένες για να μη φανεί περίεργο το όλο αποτέλεσμα. Μην βάζετε πολλά διαφορετικά χρώματα γιατί θα χάσετε πολλούς διακοσμητικούς πόντους.

Μεγάλα έργα τέχνης Τα έργα τέχνης αποτελούν όμορφη διακόσμηση για κάθε δωμάτιο. Στην τραπεζαρία που θεωρητικά είναι ένα πιο άδειο δωμάτιο, ένας πίνακας θα προσθέσει ζωντάνια και θα κάνει τον χώρο να φαίνεται πιο γεμάτος. Όσο πιο μεγάλος ο πίνακας τόσο πιο ακριβό θα φαίνεται το αποτέλεσμα. Επιλέξτε να απεικονίζει κάτι που δημιουργεί θετικά συναισθήματα και έχει όμορφα χρώματα.

Χαλί Όταν το χαλί μπαίνει ακριβώς κάτω από όλη την τραπεζαρία προσθέτει πολύ στιλ και χαρακτήρα σε όλο το δωμάτιο. Επιλέξτε ένα όμορφο χαλί που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας και που ταιριάζει με την υπόλοιπη διακόσμηση του δωματίου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Οικονομικοί τρόποι για να στολίσουμε τον τοίχο πίσω από την τηλεόραση