Αυτές οι τραπεζαρίες αποδεικνύουν πως ένας μικρός χώρος μπορεί να είναι και στιλάτος

Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019

Η αλήθεια είναι πως όταν ένας χώρος είναι περιορισμένος το πρώτο πράγμα που «φεύγει εκτός» είναι η τραπεζαρία. Παρόλα αυτά είναι ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους σε ένα σπίτι μιας και εκεί μπορείτε να συγκεντρώνεστε με τους φίλους σας, να τρώτε και να χαλαρώνετε συζητώντας. 

Αν έχετε πειστεί ότι το διαμέρισμά σας είναι τόσο μικρό που δεν χωράει τραπεζαρία σε αυτό, σκεφτείτε το ξανά. Οι μικρές αλλά σούπερ στιλάτες τραπεζαρίες που ακολουθούν αποδεικνύουν πως με τα σωστά έπιπλα και μερικές συμβουλές από τους ειδικούς, όλα είναι δυνατά. 

Δείτε πώς θα Επιλέξετε την Κατάλληλη Τραπεζαρία για το Σπίτι σας

Ψάξτε για «έξυπνα» έπιπλα Η τραπεζαρία της φωτογραφίας κολλάει στην τοίχο και επεκτείνεται όταν αυτό είναι απαραίτητο. Διαφορετικά μαζεύει και γίνεται πολύ μικρή με αποτέλεσμα να μην πιάνει σχεδόν καθόλου χώρο. 

Βρείτε χώρο σε οποιοδήποτε δωμάτιο Αν η κουζίνα σας είναι λίγο πιο μεγάλη δεν έχετε παρά να βάλετε σε αυτήν την τραπεζαρία σας. Δεν χρειάζεται να έχετε και τραπέζι κουζίνας και τραπεζαρία. Βάλτε ένα όμορφο στρογγυλό τραπέζι στην κουζίνα σας και μερικές καρέκλες και δημιουργήστε την πιο όμορφη γωνιά. 

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Αυτό το σπίτι μοιάζει σαν να βγήκε από παραμύθι