HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Οι πιο εύκολες διακοσμητικές ιδέες που θα ομορφύνουν τον χώρο σας


6 Σεπτεμβρίου 2019

Οι πιο εύκολες διακοσμητικές ιδέες που θα ομορφύνουν τον χώρο σας

Αν είστε έτοιμοι για μια διακοσμητική αλλαγή στο σπίτι σας αλλά τα οικονομικά σας είναι σε άσχημη κατάσταση ή δεν έχετε καθόλου χρόνο στη διάθεσή σας, βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Σας έχουμε 10 διακοσμητικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Αν δεν έχετε μεγάλη είσοδο στο σπίτι σας τότε μπορείτε απλά να βάλετε δίπλα στην πόρτα μια μικρή μακρόστενη κονσόλα. Διακοσμήστε τον τοιχο πάνω από αυτήν με ένα έργο τέχνης.

jenny.gr

  Αν νιώθετε κάποιο σημείο του σπιτιού σας ότι δείχνει κρύο τότε μπορείτε να πρσθέσετε κάποιο ζεστό κάλυμα ή κάποιο ζεστό ριχτάρι σε αυτό. Μπορείτε, για παράδειγμα, να βάλετε γούνινα καλύματα στις καρέκλες της τραπεζαρίας και της κουζίνας σας.

jenny.gr

Αλλάξτε τα διακοσμητικά μαξιλαράκια του κρεβατιού σας. Αν θέλετε να ανανεώσετε οικονομικά το υπνοδωμάτιό σας μπορείτε να επενδύσετε σε μερικά καινούργια διακοσμητικά μαξιλαράκια. Αν μάλιστα, αγοράσετε μόνο τις μαξιλαροθήκες θα σας κοστίσει πολύ λιγότερο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Φωτεινά υπνοδωμάτια στη σοφίτα