CELEBRITIES

Τo video της Halle Berry με τον γιο της υπόσχεται να σας αποφορτίσει από την καραντίνα


The Jennettes

27 Μαρτίου 2020

Τo video της Halle Berry με τον γιο της υπόσχεται να σας αποφορτίσει από την καραντίνα

Πολλοί είναι οι celebrities που προσπαθούν αυτές τις μέρες, να αποφορτίσουν τους followers τους με τα posts που δημοσιεύουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Halle Berry, η οποία φρόντισε να αναρτήσει το αστείο στιγμιότυπο που κατέγραψε με την κάμερά της μέσα στο σπίτι όσο ο γιος της πήρε τις μπότες της και άρχισε να τρέχει στις σκάλες!

Το video που ανέβασε με τον 6χρονο γιο της, Maceo είναι ξεκαρδιστικό, αφού ο ίδιος φαίνεται πως έχει βαρεθεί να φοράει συνέχεια παντόφλες μέσα στο σπίτι. Η αστεία στιγμή προσδίδει άλλη νότα στην καθημερινότητα και αποτελεί σίγουρα, ένα μικρό challenge στην ισορροπία του μικρού! 

H αγαπημένη ηθοποιός έχει αποκτήσει τον Maceo από τον γάμο της με τον Olivier Martinez, με τον οποίο χώρισε το 2016. Η ίδια έχει και μια κόρη, την 12χρονη Nahla Berry Aubry, από προηγούμενη σχέση της με το μοντέλο Gabriel Aubry.

Δείτε ακόμη: Οι τελευταίες εμφανίσεις της Kate Middleton 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.