CELEBRITIES MEN’S POINT

Τα 4 all time classic ανδρικά αξεσουάρ που θα είναι για πάντα στη μόδα


The Jennettes

19 Ιουλίου 2021

Τα 4 all time classic ανδρικά αξεσουάρ που θα είναι για πάντα στη μόδα
Το ανδρικό ντύσιμο δεν χρειάζεται πολλά για να είναι εντυπωσιακό. Αν και τα πολλά αξεσουάρ συχνά δεν προτιμούνται από τους άνδρες, θα δεις πως μερικά κλασικά διακριτικά κομμάτια, μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο look σου!

Το ανδρικό ντύσιμο δεν χρειάζεται πολλά για να είναι εντυπωσιακό!

Αν και τα πολλά αξεσουάρ συχνά δεν προτιμώνται από τους άνδρες, θα δεις πως μερικά κλασικά διακριτικά κομμάτια, μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο look σου!

1. Δερμάτινη ζώνη

jenny.gr

Πέρα από το πρακτικό κομμάτι της ζώνης, είναι ένα αξεσουάρ το οποίο κάθε άνδρας πρέπει να έχει στην ντουλάπα του. Ολοκληρώνει μια εμφάνιση, προσδίδοντας κομψότητα και στιλ!

2. Ρολόι χειρός

jenny.gr

Ένα καλό ανδρικό ρολόι χειρός είναι ένα από τα αξεσουάρ που καλό είναι κάθε άνδρας να έχει. Είναι must κομμάτι, αναδεικνύει όλο το look και είναι διαχρονικό! 

3. Κλασικά γυαλιά ηλίου

jenny.gr

Τα ανδρικά γυαλιά ηλίου ταιριάζουν σε όλους. Επέλεξε γυαλιά με κλασικό ύφος που ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες και σε κάνουν γοητευτικό και κομψό. Δες εδώ τα γυαλιά που είναι στην μόδα φέτος το καλοκαίρι!

4. Βραχιόλια

jenny.gr

Τα βραχιόλια συχνά δεν επιλέγονται από τους άνδρες, αλλά αποτελεί ένα σταθερό κομμάτι που το προτιμούν όλο και περισσότεροι κάθε χρόνο. Ανάλογα το στιλ σου και την ηλικία σου, επίλεξε κάποια με χάντρες ή δέρμα. Είναι ένα fun αξεσουάρ που δίνει μια διαφορετική νότα στο ντύσιμό σου!

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.