ΣΤΙΛ STYLING TIPS

4+1 πουκάμισα που κάθε άνδρας πρέπει να έχει στη ντουλάπα του φέτος το καλοκαίρι


The Jennettes

14 Ιουνίου 2021

4+1 πουκάμισα που κάθε άνδρας πρέπει να έχει στη ντουλάπα του φέτος το καλοκαίρι
Το πουκάμισο στον άνδρα δίνει μια απαράμιλλη κομψότητα και class, όσο κανένα άλλο κομμάτι της γκαρνταρόμπας. Φορώντας το σωστό ύφασμα και σχέδιο, μπορείς να αναβαθμίσεις ένα look, αλλά και να ξεχωρίσεις, δείχνοντας λιτός και απέριττος!

Το πουκάμισο στον άνδρα δίνει μια απαράμιλλη κομψότητα και class, όσο κανένα άλλο κομμάτι της γκαρνταρόμπας. Φορώντας το σωστό ύφασμα και σχέδιο, μπορείς να αναβαθμίσεις ένα look, αλλά και να ξεχωρίσεις, δείχνοντας λιτός και απέριττος!

Το πουκάμισο λοιπόν, αποτελεί ένα must have κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα κανενός άνδρα, ενώ ποικίλλει σε πολλά και διαφορετικά σχέδια, χρώματα και υφάσματα.

Υπάρχουν όμως μερικά που αποτελούν σταθερή και διαχρονική αξία και είναι ιδανικά για τους μήνες του καλοκαιριού. Πάμε να τα δούμε!

1. Λινό πουκάμισο

Όταν μιλάμε για καλοκαίρι, το μυαλό μας πάει αμέσως σε λινά πουκάμισα! Το ύφασμα του είναι ιδανικό για τους ζεστούς μήνες, ενώ μπορεί να φορεθεί από το πρωί για μια χαλαρή βόλτα, έως και το βράδυ, για πιο επίσημη εμφάνιση. Βγαίνει σε πολλά χρώματα, ενώ δίνει έναν αέρα κομψότητας!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M A N U (@manu.go)

 

2. Τζιν πουκάμισο

Το αγαπημένο τζιν πουκάμισο φοριέται όλο και περισσότερο τελευταία, αφού είναι το πλέον αγαπημένο κομμάτι στην ντουλάπα των πιο διάσημων ανδρών. Διάσημοι ηθοποιοί και «καρδιοκατακτητές», όπως ο Brad Pitt και ο David Beckham, προτιμούν αυτό το είδος πουκαμίσου για τις πιο χαλαρές εμφανίσεις τους. Για το καλοκαίρι υπάρχουν και λεπτά υφάσματα τζιν, που φοριούνται άνετα στους ζεστούς μήνες, ενώ η παραλλαγή με κοντό μανίκι, αποτελεί την ιδανική επιλογή!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Cushing (@sam.cushing)

 

3. Με γιακά μάο

Εδώ προφανώς, η ιδιαιτερότητα και αυτό που κάνει το πουκάμισο να ξεχωρίζει είναι ο γιακάς του-η μάλλον, η απουσία του! Μια απουσία που αλλάζει ουσιαστικά όλο το ρούχο, ελαφρύνοντάς αρκετά από την επιφορτισμένη επισημότητα. Βγαίνει σε πολλά σχέδια και υφάσματα, ενώ ο συνδυασμός μάο και λινό, δημιουργεί το απόλυτο πουκάμισο του καλοκαιριού!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kirrin Finch (@kirrinfinch)

 

4. Το στιλ Οξφόρδης

Για αυτό πουκάμισο, δεν υπάρχουν και πολλά να πούμε! Κλασική αξία, ασύγκριτη κομψότητα, βγαίνει σε πολλά όμορφα χρώματα (το baby blue και το άσπρο είναι πάντα λίγο πιο ωραία!) και φοριέται πάντα και παντού. Κάθε άνδρας πρέπει να έχει στην κατοχή του ένα τέτοιο πουκάμισο, αφού τον καθιστά ακαταμάχητο!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adam Gonon (@adamgonon)

 

5. Με σχέδια

Τα πουκάμισα με σχέδια είναι πάντα στην μόδα, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι απλά, ελαφριά, παιχνιδιάρικα, μοδάτα, ενώ είναι ιδανικά για νυχτερινή έξοδο κοντά στην παραλία, σε νησιά, αλλά και παντού. Υπάρχουν άπειρα σχέδια, όπως φλοράλ, aztec ή διάφορα μοτίβα και στάμπες, ενώ το καθένα σε καθιστά μοναδικό και ξεχωριστό μέσα σε ένα πλήθος! 

 

Δείτε ακόμη: 7 μοναδικά ανδρικά αρώματα για φέτος το καλοκαίρι

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.