CELEBRITIES MEN’S POINT

Υποδέξου το φθινόπωρο με τα πιο μοντέρνα sneakers της αγοράς


The Jennettes

1 Σεπτεμβρίου 2021

Υποδέξου το φθινόπωρο με τα πιο μοντέρνα sneakers της αγοράς
Υποδέξου το φθινόπωρο με τα πιο μοντέρνα sneakers της αγοράς

Φθινόπωρο σημαίνει επιστροφή στην καθημερινότητα μας. Γεμάτες τρέξιμο και υποχρεώσεις ημέρες βρίσκονται μπροστά μας και χρειαζόμαστε το κατάλληλο και κυρίως άνετο παπούτσι για να ανταπεξέλθουμε. Όλα αυτά χωρίς φυσικά να αρνηθούμε το στιλ μας.

Μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι ότι δεν υπάρχει πιο άνετο παπούτσι από τα sneakers. Είναι τα πλέον απαραίτητα στην ανδρική γκαρνταρόμπα παπούτσια, για όλες τις ώρες της ημέρας και για κάθε δραστηριότητα ή περίσταση.

Ένα ζευγάρι κλασικά λευκά snakers μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπο ακόμα και σε μία πιο επίσημη έξοδο και δεν γίνεται να λείπουν από την ντουλάπα σου. Όσο όμως κι αν αγαπάμε το απλό, λευκό αθλητικό που ταιριάζει με όλα τα jeans και υφασμάτινα παντελόνια, πάντα υπάρχει χώρος για ένα ακόμα, cool ζευγάρι με εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Επιπλέον οι ρετρό σιλουέτες -κοινώς τα κλασικά και αγαπημένα- εξακολουθούν να μας κάνουν να αισθανόμαστε άνετοι και μοντέρνοι όσο τα φοράμε.

Εμείς βρήκαμε τα πιο στιλάτα sneakers της νέας σεζόν για κάθε άντρα:

Δες τα στην gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.