ΟΜΟΡΦΙΑ

XMAS Beauty Διαγωνισμός: Δώσε γιορτινή λάμψη στην επιδερμίδα σου με τη signature μεσοθεραπεία της ALIAVITA


JTeam

11 Δεκεμβρίου 2022

XMAS Beauty Διαγωνισμός: Δώσε γιορτινή λάμψη στην επιδερμίδα σου με τη signature μεσοθεραπεία της ALIAVITA
Τα φετινά Χριστούγεννα θα σε βρουν πιο λαμπερή και ανανεωμένη από ποτέ!

Και ποια δε θέλει να έχει αψεγάδιαστη και υγιή επιδερμίδα, ώστε να μπορεί να κάνει τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις όπου κι αν βρίσκεται; Ειδικά τώρα που οι έξοδοι της χριστουγεννιάτικης περιόδου πλησιάζουν, μαζί και οι ημέρες που θα φιλοξενήσουν τα μεγάλα πάρτι, στα οποία θα διασκεδάσουμε παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Την ώρα που τα πάντα είναι στολισμένα και τα φωτάκια αποτελούν τον βασικό πρωταγωνιστή κάθε χώρου που επισκεπτόμαστε, όλη μας η προσοχή -φυσικά- βρίσκεται στο να είμαστε απόλυτα ταυτισμένες με το βασικό χαρακτηριστικό αυτού του μήνα: τη λάμψη.

Οι beauty experts της ALIAVITA medical aesthetics που πάντα παραδίδουν το αποτέλεσμα που ζητάμε ικανοποιώντας κάθε μας επιθυμία, δημιούργησαν ένα signature πρωτόκολλο που αποτελεί έναν συνδυασμό μεσοθεραπείας με μικροβελόνες και ρετινόλης. Η κύρια δραστική ουσία αυτού είναι η αντιγηραντική βιταμίνη Α μαζί με καινοτόμα συστατικά, ώστε να ανανεώνεται η υφή και η όψη της ώριμης και θαμπής επιδερμίδας. Η εν λόγω μεσοθεραπεία έχει την ικανότητα να διεισδύσει στο κατώτερο χόριο, δηλαδή στο σημείο που δεν μπορεί να φτάσει ούτε η καλύτερη αντιγηραντική ενυδατική κρέμα! Γι’ αυτό και βελτιώνει το θαμπό και λιπαρό δέρμα, δίνει βελούδινη υφή και κάνει λιγότερο ορατούς τους ενοχλητικούς πόρους, αποχρωματίζει πανάδες και δυσχρωμίες και διορθώνει ακόμα και τις ήδη σχηματισμένες ρυτίδες. Ταυτόχρονα, η μάσκα τελειώματος της θεραπείας χρησιμοποιεί σύγχρονη, νέα τεχνολογία που προσφέρει και αναπλαστική δράση με λεπτές ίνες κυτταρίνης, χαρίζοντάς μας πολύ ενυδατωμένη επιδερμίδα, με αίσθηση δροσιάς. Τέλος, η σύσταση είναι τέτοια που μπορεί να απομακρύνει οποιονδήποτε ερεθισμό, επιτρέποντάς μας να επιστρέψουμε άμεσα στην καθημερινότητά μας χωρίς καμία απολύτως έγνοια, μόνο… πολύ πιο λαμπερές!

Τρεις τυχερές αναγνώστριες του JennyGr θα μπορέσουν να απολαύσουν από μία θεραπεία εντελώς δωρεάν και να βιώσουν από πρώτο χέρι τα αναζωογονητικά αποτελέσματα του signature πρωτοκόλλου. Τη θεραπεία μπορούν να εξαργυρώσουν μέχρι τις 30 Ιανουαρίου του 2023 και να μπορέσουν να υποδεχτούν τη νέα χρονιά πιο λαμπερές από ποτέ!

Διευθύνσεις:
Aliavita
Κηφισιας 250-254, Χαλανδρι
Κηφισιας 37Α, Golden Hall
Σπ.Αρβανιτακη 7, Κερκυρα

Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, κάνε κλικ στο παρακάτω Instagram post και ακολούθησε τις οδηγίες συμμετοχής:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.