ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

To updated κούρεμα που υιοθετούν τώρα όλα τα it girls


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

3 Οκτωβρίου 2024

τασεις μαλλιά φθινόπωρο 2024
IG @mariavschimanski
Ένα φρέσκο κούρεμα που αποπνέει κομψότητα

Κάθε νέα σεζόν, οι νέες τάσεις ομορφιάς βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής μας. Νέα skincare trends, νέα makeup trends αλλά και νέα hair trends τόσο ως προς το χρώμα των μαλλιών, όσο ως προς το χτένισμα και κυρίως, το κούρεμα. Το φθινόπωρο είναι πράγματι η ιδανική εποχή για να υιοθετήσουμε ένα νέο κούρεμα. Και τι καλύτερο από το να παρατηρούμε και να μελετάμε εικόνες αγαπημένων celebrities, influencers αλλά και editors ανά τον κόσμο που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των τάσεων της μόδας και της ομορφιάς και πραγματικά μας εμπνέουν.

τασεις μαλλιά φθινόπωρο 2024
IG @mariavschimanski

Το κούρεμα που τραβάει αυτή τη στιγμή τα φλας των φωτογράφων και βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής είναι το κοντό bob haircut. Από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Παρίσι , το Λονδίνου και Μιλάνο, στα τέσσερα μεγάλα κέντρα της μόδας, είναι αναμφίβολα το πιο δημοφιλές κούρεμα.

hair trends
IG @mariavschimanski

Το bob haircut το φθινόπωρο του 2024

To φετινό φθινόπωρο, βλέπουμε ότι το bob haircut αποκτά ένα πιο αυστηρό τετραγωνισμένο κόψιμο, ενώ το μήκος του γίνεται πιο κοντό από αυτό που γνωρίζαμε τις περασμένες σεζόν. Για να το υιοθετήσουμε στην πιο updated εκδοχή του, το κλειδί είναι να αφήσoυμε μερικά εκατοστά «αέρα» μεταξύ των μαλλιών και των ώμων. Από την πλευρά του χτενίσματος, οι υφές έχουν τροποποιηθεί: η εξαιρετικά απαλή υφή δίνει τη θέση της στα κυματιστά shapes, από τα πιο έντονα έως τα πιο αβίαστα, σαν να είχαμε αφήσει τα μαλλιά μας να στεγνώσουν φυσικά στον αέρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.