ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τριχόπτωση: Τα συμπληρώματα μαλλιών βοηθούν πραγματικά;


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

1 Οκτωβρίου 2024

trixoptosi
IG @maralafontan
Υπόσχονται να κάνουν τα μαλλιά να μακρύνουν πιο γρήγορα και να σταματήσουν την τριχόπτωση - Πόσο ισχύει;

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έτσι και φέτος ξεκινά το κυνήγι των λύσεων για την τριχόπτωση. Μεταξύ των πρώτων που στρέφουμε την προσοχή μας είναι τα συμπληρώματα μαλλιών. Είναι όμως πραγματικά δυνατό ένα χάπι για να σταματήσει την εποχιακή τριχόπτωση;

Jenny.Gr
IG @maralafontan

Είναι απαραίτητα τα συμπληρώματα μαλλιών το φθινόπωρο;

Το απαραίτητο δεν είναι η σωστή λέξη: τα συμπληρώματα μαλλιών δεν αντικαθιστούν μια υγιεινή διατροφή, αλλά τη συμπληρώνουν. Τα συμπληρώματα διατροφής πρέπει να θεωρούνται χρήσιμα εργαλεία για την αντιστάθμιση των ελλείψεων της δίαιτας, αλλά σήμερα είναι όλο και περισσότερο αυτό το επιπλέον συμπλήρωμα για να νιώθουμε καλύτερα, όπως το να έχουμε πιο πυκνά και δυνατάμαλλιά.

Jenny.Gr
IG @maralafontan

Τα πιο αποτελεσματικά συμπληρώματα μαλλιών

Τα αποτελεσματικά συμπληρώματα για την ευεξία των μαλλιών είναι όλα εκείνα που περιλαμβάνουν θειούχα αμινοξέα, δηλαδή χαρακτηρίζονται από την παρουσία ατόμου θείου στη δομή τους, και συγκεκριμένα: μεθειονίνη, κυστεΐνη, ομοκυστεΐνη και κυστίνη ταυρίνης. Πρόκειται για ουσίες που βρίσκονται και στη φύση, αλλά συχνά σε ανεπαρκείς ποσότητες. Επομένως, είναι χρήσιμο να τα ενσωματώσουμε για να αποκτήσουμε πιο δυνατά και πυκνά μαλλιά, τα οποία μσκραίνουν πιο γρήγορα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.