ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

5 ιδέες για επιτυχημένα και οικονομικά δώρα


10 Δεκεμβρίου 2014

Τι σημαίνουν για σένα τα Χριστούγεννα; Ξεκούραση, γιορτές, οικογένεια, φίλοι και φυσικά... δώρα. Άντε πάλι! Κοιτάζεις και ξανακοιτάζεις το πορτοφόλι σου και μόνο να αναστενάζεις μπορείς. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι όμως. Υπάρχουν τρόποι να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου χωρίς να ξεφύγεις από τον έτσι κι αλλιώς βεβαρημένο προϋπολογισμό του σπιτιού σου!

Πακέτο Pharmasept Cleria: Ολοκληρωμένο σύστημα περιποίησης προσώπου & ματιών

a

Νέα σειρά της Pharmacept η Cleria για την οποία γίνετε πανικός. Γιατί; Είναι η μοναδική σύνθεσή της ενυδατώνει, προστατεύει την επιδερμίδα από την πρόωρη γήρανση, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ομογενοποιεί την χροιά του δέρματος. Επιπλέον, το Υαλουρονικό Οξύ που περιέχει, συγκρατεί την υγρασία στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και βοηθούν το δέρμα να δείχνει πιο ελαστικό και πιο σφριγηλό.

Τιμή: 19,47€ KORRES beauty in a bag elegant gift set s

Ότι χρειάζεστε για το Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ σας! Σε πρακτικό τσαντάκι για τα καλλυντικά σας! Περιέχει μάσκαρα εμπλουτισμένη με τονωτικά ιχνοστοιχεία, εκχύλισμα βαμβακιού, πολυμερή Ηλίανθου και Σταφύλι που δυναμώνουν και προστατεύουν τις βλεφαρίδες, κραγιόν με έλαιο από Κεράσι που ενυδατώνει και μαλακώνει τα χείλη ενώ οι βιταμίνες E και C προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία. Περιλαμβάνει επίσης μανό με πλούσιο χρώμα με εκχύλισμα Μύρου, ιχνοστοιχεία και προβιταμίνη Β5 για δυνατά και υγιή νύχια.

Τιμή: 17,80€ APIVITA men's care set

sf

Το καλύτερο δώρο για τον άντρα, με after shave & shampoo σώματος & μαλλιών! Χάρη στο βάλσαμο, την καλέντουλα, το χαμομήλι και το σαμπούκο χαρίζει μοναδική αίσθηση δροσιάς και καταπραΰνει την επιδερμίδα μετά το ξύρισμα. Χάρη στη σημύδα ενυδατώνει και τονώνει την επιδερμίδα (in vivo μελέτη, 10 άνδρες, χρήση κρέμας μια φορά την ημέρα για 2 εβδομάδες).

Τιμή: 17,96€ FREZYDERM: moisturizing rich cream 45+ gift set ss

Πολύ πλούσια και απολαυστική κρέμα για την ενυδάτωση της έντονα ξηρής και αφυδατωμένης ώριμης επιδερμίδας του προσώπου και του λαιμού. Η καθημερινή χρήση της ενισχύει και βελτιώνει τη δερματική δομή, αυξάνει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της λεπτής, εύθραυστης επιδερμίδας και προλαμβάνει τη δημιουργία ρυτίδων.

Ενυδατώνει άμεσα και σε βάθος το δέρμα και θωρακίζει την υγρασία της επιδερμίδας. Έχει πλούσια, μη λιπαρή υφή και χαρίζει μια απαλή, ελαστική και βελούδινη επιδερμίδα. Απορροφάται άμεσα και είναι ιδανική βάση για το μακιγιάζ και για ένα δέρμα που ακτινοβολεί λάμψη και υγεία.

Τιμή: 20,63€ PHARMASEPT total baby care gift set ijio

Παιδικό τσαντάκι δώρου με τέσσερα προϊόντα από τη βρεφική σειρά περιποίησης για βρέφη και παιδιά. Όλες οι μαμάδες πρέπει να δοκιμάσουν τη σειρά Top Velvet!

Το τσαντάκι περιλαμβάνει αφρόλουτρο, μαντιλάκια καθαρισμού, κρέμα ενυδατική και λαδάκι. Προαφαίρει ενυδάτωση με 100% φυσική σύνθεση, βασισμένη σε φυσικούς γαλακτωματοματοποιητές λεκιθίνης απόλυτα συμβατούς με το δέρμα. Περιέχει πλούσια σε φυτικά εκχυλίσματα, ενυδατικούς παράγοντες και βιταμίνες, χαρίζει στην επιδερμίδα την χαμένη υγρασία της, καταπραΰνει άμεσα ερεθισμούς & κοκκινίλες και ενδυναμώνει την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα!

Τιμή: 19,90€ Μπορείς να βρεις επιπλέον προτάσεις αλλά και να φτιάξεις το δικό σου πακέτο δώρου στο Pharmakey.gr ή τηλεφωνικά στο: 2733 022 566

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.