ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

To Carroten επιστρέφει με ένα super καλοκαιρινό soundtrack


TSVIGKOU

12 Ιουνίου 2017

18058062-1307715912630496-3548329972529318850-n.jpg

Φέτος το Carroten Song Project επέλεξε ως πρωταγωνίστρια το λαμπερό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής τη μοναδική Τάμτα. Με την υπέροχη φωνή της μας βουτάει στην ομορφότερη εποχή του χρόνου. 

Το φετινό Carroten Song «Ήλιους και Θάλασσες» υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και τους στίχους ο Νίκος Γρίτσης, ενώ την Αγγλική version την υπογράφουν οι: John Ballard, Ιωάννης Κουτσαυτάκης, Romy Papadea.

 

Τα γυρίσματα του video clip του Carroten Song υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου πραγματοποιήθηκαν σε μία μαγευτική παραλία εντός  της Αττικής. H Tάμτα μεταφέρθηκε σε ένα ονειρικό summer σκηνικό με τη βοήθεια του νέου αντηλιακού Carroten Aqua Velvet spray.
Βούτηξε στο καλοκαίρι προστατευμένη και λαμπερή.

Το τραγούδι «Ήλιους & Θάλασσες», το οποίο «ντύνει» την τηλεοπτική και ραδιοφωνική καμπάνια του Carroten για το 2017, κυκλοφορεί από την Minos-EMI/UNIVERSAL σε όλα τα ψηφιακά μέσα.

Carroten Beach parties θα πραγματοποιηθούν για άλλη μία χρονιά σε αγαπημένες παραλίες εντός και εκτός Αττικής. Πολλές εκπλήξεις, μουσική και happenings μας περιμένουν! 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.