ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Το Carroten καλωσόρισε το καλοκαίρι με ένα ανατρεπτικό πάρτυ γεμάτο εκπλήξεις!


TSVIGKOU

12 Ιουνίου 2017

01-carroten-party-summer-is-here.jpg

Σε συνεργασία με την Minos EMI/Universal και την ΕΡΩΔΙΟΣ live, το Carroten διοργάνωσε μία βραδιά με έντονα τα στοιχεία μίας «βουτιάς» στο καλοκαίρι, πολύ μουσική και «Ήλιους και Θάλασσες» αφού το κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς ήταν η Τάμτα, brand ambassador του αγαπημένου αντηλιακού όλων των Ελλήνων.

Πολλές εκπλήξεις περίμεναν τους καλεσμένους στο θρυλικό Island Club, το ωραιότερο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Ένα 360ο photobooth είχε τοποθετηθεί μέσα στον χώρο όπου οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να τοποθετήσουν τον εαυτό τους σε μία εξωτική παραλία και να μοιραστούν την 360ο εικόνα αυτής με τους φίλους τους στα social media αλλά και η καρδιά του MEDASSET «Η Θάλασσα για μένα» όπου μπορούσαν να δημιουργήσουν μία ξεχωριστή «καρδιά» για Καθαρές Θάλασσες με νήματα που επέλεγαν οι ίδιοι.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με ένα χορευτικό show εμπνευσμένο από το Carroten Song Project, μία ενέργεια του brand που ξεκίνησε το 2011, και συνεχίστηκε με μία ανασκόπηση των καλύτερων στιγμών αυτού. Στόχος αυτής της μικρής ανασκόπησης ήταν να φτάσουμε στο 2017 και την παρουσίαση της φετινής πρέσβειρας του Carroten, την Τάμτα, και του νέου soundtrack του καλοκαιριού «Ήλιους και Θάλασσες», τραγούδι το οποίο ντύνει και την τηλεοπτική καμπάνια του Carroten που προβλήθηκε κατά την διάρκεια της βραδιάς.

To Carroten, τηρώντας την παράδοση που έχει να δημιουργεί το soundtrack του καλοκαιριού, επέστρεψε και φέτος φωτίζοντάς το καλοκαίρι μας με «Ήλιους & Θάλασσες». Με φετινή πρωταγωνίστρια το πιο λαμπερό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής την μοναδική Τάμτα, η οποία προέτρεψε τους καλεσμένους με την υπέροχη φωνή της να βουτήξουν στην ομορφότερη εποχή του χρόνου, με την υπογραφή του Δημήτρη Κοντόπουλου και του Νίκου Γρίτση.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η παρουσίαση των νέων πρωτοποριακών προϊόντων αντηλιακής φροντίδας. Ανάμεσά τους η σειρά Aquavelvet, ένας συνδυασμός προηγμένης καλλυντικής φροντίδας με αντηλιακή προστασία, εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό οξύ + Βεταΐνη που χαρίζει βελούδινη υφή και ομοιόμορφο μαύρισμα μεγάλης διάρκειας. Στην κατηγορία αντηλιακών προσώπου το Carroten κάνει την κίνηση ματ με την κρέμα προσώπου Mat Look, με εξαιρετική αντοχή στο νερό, κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας. Τέλος για τους λάτρεις του μαυρίσματος η οικογένεια των λαδιών επεκτείνεται με το λάδι εντατικού μαυρίσματος Carroten Summer Dreams με το ονειρεμένο άρωμα εξωτικής καρύδας σε μορφή λοσιόν.

Μία ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη περίμενε τους καλεσμένους, καθώς το 2017, η Τάμτα συμπληρώνει 13 χρόνια από την πρώτη φορά που την γνώρισε το κοινό μέσα από το Super Idol και το δισκογραφικό της ντεμπούτο στο ντουέτο με τον Σταύρο Κωνσταντίνου «Το άλλο μου μισό». Πολλές επιτυχίες και αλλαγές σε όλα αυτά τα χρόνια και πιο κατάλληλος άνθρωπος από την Διευθύνουσα Σύμβουλο της Minos EMI/Universal Μαργαρίτα Μάτσα καθώς και τον Δημήτρη Χατζόπουλο της ΕΡΩΔΙΟΣ Live, δύο άνθρωποι που είναι δίπλα στην αγαπημένη τραγουδίστρια όλα αυτά τα χρόνια, δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν για να της απονείμουν μία τιμητική πλακέτα.

Η βραδιά συνεχίστηκε με ένα πολύ ιδιαίτερο live performance της Τάμτα που είχε ετοιμάσει ειδικά για το Carroten Party όπου ερμήνευσε και την αγγλική version του Carroten Single «Ήλιους και Θάλασσες», το “Summer Love”.

Πλήθος φίλων και συνεργατών έσπευσαν να «βουτήξουν» στο καλοκαίρι παρέα με το Carroten, Ήλιους και Θάλασσες και να καλωσορίσουν και εκείνοι με τον τρόπο τους την πιο φωτεινή εποχή του χρόνου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.