ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η L'Oreal Professionel ενσωματώνει την επαυξημένη πραγματικότητα στην ανανεωμένη εφαρμογή "STYLE MY HAIR"


TSVIGKOU

29 Ιανουαρίου 2018

backstage-large-portrait-stylemyhair3d.JPG
Αυτή η τεχνολογία makeover μέσω επαυξημένης πραγματικότητας δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Modiface, την κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας επαυξημένης πραγματικότητας στον κλάδο των προϊόντων ομορφιάς που εδρεύει στο Τορόντο. Η νέα τεχνολογία 3D, που βασίζεται στην Τεχνητή Νοημοσύνη, είναι ήδη διαθέσιμη προς λήψη στο App Store και θα λανσαριστεί σύντομα και για Android. 
 
Πρόκειται για ένα επίτευγμα που αποτελεί ορόσημο στην συνεχή προσπάθεια της L’Oréal Professionnel να προσφέρει την καλύτερη και την πλέον καινοτόμο εμπειρία στις καταναλώτριες, παρέχοντάς τους πρόσβαση σε μια καταπληκτική συλλογή μοντέρνων look που εμπνέουν και σε μια υπερσύγχρονη εμπειρία στο κομμωτήριο. 
 
ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ 3D ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ 
 
Η πρόκληση για εμάς, ως κορυφαία μάρκα στον κλάδο των επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς, ήταν να προσφέρουμε την πιο ποιοτική εμπειρία δοκιμής με τα πιο ρεαλιστικά αποτελέσματα. Μελετώντας την τρισδιάστατη προσομοίωση των μαλλιών και του προσώπου εδώ και 10 χρόνια, η Modiface ανέλαβε την καθοριστική πρόκληση να προσδιορίσει τη δομή και το σχήμα των μαλλιών, κάτι που ήταν ανέφικτο μέχρι τώρα. Με αυτή την τεχνολογία αιχμής, οι τούφες των μαλλιών μπορούν πλέον να εντοπίζονται και να παρακολουθούνται εύκολα, πραγματοποιώντας ανίχνευση των μαλλιών τούφα προς τούφα, ανά καρέ, σε live video, για οποιοδήποτε τύπο και οποιαδήποτε δομή μαλλιών. Η Modiface δοκίμασε διάφορες προσεγγίσεις, χρησιμοποιώντας ένα μικτού τύπου μοντέλο βαθιάς μηχανικής μάθησης που παρείχε τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει βαθιά νευρωνικά δίκτυα που ανιχνεύουν το σχήμα και τη δομή, και πιο ρηχά δίκτυα που προσδιορίζουν τα άκρα. Η Modiface προσέθεσε χειροκίνητα σχόλια για συνολικά 220.000 φωτογραφίες προσώπου, για να εκπαιδεύσει το νευρωνικό δίκτυο, ξεκινώντας έτσι τη διαδικασία της μηχανικής μάθησης. 
 
"Τα τελευταία 10 χρόνια, έχουμε εστιάσει στη δημιουργία της πιο ρεαλιστικής δυνατότητας δοκιμής μέσω επαυξημένης πραγματικότητας για τον κλάδο της ομορφιάς. Το αποτέλεσμα είναι μια επαναστατική τεχνολογία που βασίζεται στην Τεχνητή Νοημοσύνη και μας επιτρέπει να επιτυγχάνουμε υψηλό επίπεδο πολυπλοκότητας. Σήμερα, η τεχνολογία αυτή διατίθεται για το χρώμα των μαλλιών σε αποκλειστική συνεργασία με τη L’Oréal Professionnel." – Parham Aarabi, CEO της MODIFACE 
 
STYLE MY HAIR, ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΡΙΖΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ 
 
Η εμπειρία makeover μέσω επαυξημένης πραγματικότητας αλλάζει πραγματικά τους κανόνες του παιχνιδιού στον κλάδο των επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς. Αυτή η υπηρεσία θα αλλάξει ριζικά το κομμάτι της διάγνωσης και θα επιτρέπει στους κομμωτές και τις καταναλώτριες να κάνουν μια πιο αναλυτική συζήτηση που θα προετοιμάζει τις πελάτισσες προτού αποφασίσουν να αλλάξουν το χρώμα των μαλλιών τους στο κομμωτήριο. 
 
 
Η L’Oréal Professionnel θα εφαρμόσει αυτή την καινοτομία στα κομμωτήριά της το 2018, για να εκσυγχρονίσει την εμπειρία  και να προσφέρει μια μοναδική και εξατομικευμένη υπηρεσία. 
 
"Η τεχνητή νοημοσύνη στο χρώμα των μαλλιών αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τη L’Oréal Professionnel, καθώς μας επιτρέπει να κάνουμε άλλο ένα βήμα στην προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. Το Style My Hair προσφέρει πλέον σε κάθε χρήστρια πολύ ρεαλιστικά αποτελέσματα, σε πραγματικό χρόνο, και αυτό θα αλλάξει ριζικά την εμπειρία της διάγνωσης στο κομμωτήριο. Αυτή η νέα τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας θα μας βοηθήσει να προσφέρουμε μια εξαιρετική και απρόσκοπτη εμπειρία online, αλλά και offline." – Marion Brunet, Παγκόσμια Γενική Διευθύντρια της L’Oréal Professionnel
"Με αυτή τη νέα 3D έκδοση, το Style My Hair αναβαθμίζεται σε πρωτόγνωρο επίπεδο! Αυτή η τεχνολογία θα αλλάξει πραγματικά τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε με τις πελάτισσές μας, επιτρέποντάς τους να δοκιμάζουν live όλα τα χρώματα που θέλουν και να βρίσκουν αυτά που τους ταιριάζουν καλύτερα, ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας τους. Θα σας δίνει την πιο ρεαλιστική εικόνα για το πώς θα δείχνει το καινούργιο σας χρώμα πάνω σας και θα αποτελέσει ένα εργαλείο-κλειδί που θα βοηθήσει τους κομμωτές να αναβαθμίσουν το κομμάτι της διάγνωσης." – Matthew Collins, Hair Artist της L’Oréal Professionnel 
Το 2018, η εφαρμογή Style My Hair θα προσφέρει για πρώτη φορά στα χρονικά μια πλατφόρμα που εστιάζει 100% στην εξυπηρέτηση και ενσωματώνει νέα σημαντικά χαρακτηριστικά, για να μεταμορφώνει την όλη εμπειρία στα κομμωτήρια της L’Oréal Professionnel, όπως μεταξύ άλλων ψηφιακό χρωματολόγιο για πρωτοποριακή διάγνωση του χρώματος των μαλλιών και νέα projects μέσω τεχνητής νοημοσύνης, ώστε να αυξήσει ακόμα περισσότερο τη γνώση των δεδομένων και των καταναλωτριών και να προσφέρει τη μέγιστη εξατομίκευση στο κομμωτήριο. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.