ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Pharmasept Flogo Calm Cream


TSVIGKOU

21 Μαΐου 2018

1122014.jpg

Χάρη στους φυτικούς οξυγονοποιημένους εστέρες ειδικής επεξεργασίας (OGT) ενισχύεται η άμεση ανάπλαση της επιδερμίδας και η επουλωτική δράση. Το υαλουρονικό και γλυκεριτινικό οξύ ενισχύουν την ελαστικότητα και την επουλωτική ικανότητα της επιδερμίδας, αυξάνουν την ενυδάτωση και την αντοχή του δέρματος. Το Τea Tree oil και η Βιζαμπολόλη προσφέρουν καταπραϋντική, αντισηπτική & αντιφλεγμονώδη δράση στο ερεθισμένο δέρμα. Το έλαιο αβοκάντο, το έλαιο καλέντουλας και η Aloe vera είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά & βιταμίνες, και ιδιαίτερα ευεργετικά για την ανακούφιση και ενυδάτωση του ταλαιπωρημένου δέρματος. Η Βιταμίνη E, η Προβιταμίνη Β5 και το Βούτυρο Καριτέ ενυδατώνουν έως και τα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας και περιποιούνται το αφυδατωμένο ή ερεθισμένο δέρμα.

Δεν περιέχει οινόπνευμα, αλλεργιογόνα & parabens.

Tip! Για να εξασφαλισθεί η μέγιστη δυνατή δράση της Flogo Calm Cream θα πρέπει να εφαρμόζεται σε παχύ στρώμα πάνω στο δέρμα.

Κλινικά μελετημένη στο γερμανικό ινστιτούτο Derma Consult

http://pharmasept.gr/el/ta-proionta-mas/flogo/flogo-calm-cream-50ml-detail

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.