ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

ΑΝΕW serum με βιταμίνη C: Ένα πανίσχυρο αντιοξειδωτικό, που μεταμορφώνει την επιδερμίδα


The Jennettes

8 Απριλίου 2019

avon_press_release_anew_vitamin_c_2.jpg

H Avon παρουσιάζει το νέο serum περιποίησης προσώπου, εμπλουτισμένο με καθαρή και σταθεροποιημένη βιταμίνη C, που κυριολεκτικά θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα σου

Η βιταμίνη C, αν και είναι το βασικό συστατικό για την νεανική εμφάνιση της επιδερμίδας μας, δεν παράγεται από τον ίδιο τον οργανισμό μας. Οι ιδιότητες της βιταμίνης C όμως, την καθιστούν την πιο απαραίτητη βιταμίνη για την διατήρηση της λάμψης και της ομορφιάς της επιδερμίδας, καθώς, όντας πλούσια σε αντιοξειδωτικά στοιχεία, κυριολεκτικά την αναζωογονεί, προστατεύοντας την καταστροφή των ελεύθερων ριζών και βοηθώντας, παράλληλα, στη σύνθεση του κολλαγόνου.

Η Avon, κατανοώντας πλήρως τις ευεργετικές ιδιότητες της βιταμίνης C, δημιούργησε το πρωτοποριακό Serum Μεγιστοποίησης Λάμψης ANEW με καθαρή, σταθεροποιημένη Βιταμίνη C, η οποία διεισδύει απευθείας στα βαθύτερα επιδερμικά στρώματα για πιο άμεσα, ορατά αποτελέσματα. Ισοδύναμο σε περιεκτικότητα βιταμίνης C με τη βιταμίνη 30 πορτοκαλιών, θωρακίζει την επιδερμίδα, προστατεύοντάς την από τους εξωγενείς παράγοντες της καθημερινότητας.

Κάθε εφαρμογή του Serum Μεγιστοποίησης Λάμψης ANEW προσφέρει την ίδια ποσότητα Βιταμίνης C με ένα πορτοκάλι. Σχεδιασμένο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες, κάνει την περιποίηση «παιχνιδάκι», αφού 2 με 3 σταγόνες καθημερινά, πριν την ενυδατική κρέμα, αρκούν για ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο. Η απλή του χρήση σε συνδυασμό με την ιδιότητά του προλαμβάνει τα σημάδια γήρανσης, καθιστά την ύπαρξή του απαραίτητη στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης κάθε γυναίκας, αφού είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες.

Η πρωτοποριακή του σύνθεση με σταθεροποιημένη βιταμίνη C είναι εκείνη που το διαφοροποιεί ανάμεσα στα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης με βιταμίνη C της αγοράς, αφού η ιδιαιτερότητα αυτή βοηθά τα συστατικά της να παραμείνουν αναλλοίωτα ακόμη και μέχρι την τελευταία σταγόνα του προϊόντος.

Χάρη στην σύνθεσή του, ενεργοποιεί μια διαδικασία αναζωογόνησης έπειτα από κάθε εφαρμογή. Μόλις το serum εισχωρήσει στην επιδερμίδα, ξεκινά άμεσα να διορθώνει τα ψεγάδια της, δίνοντάς της μια ομοιόμορφη και φρέσκια εμφάνιση από την πρώτη κιόλας μέρα. Μετά από 4 εβδομάδες εφαρμογής, οι αλλαγές στην εμφάνιση της επιδερμίδας είναι ορατές: η όψη της είναι φανερά πιο νεανική και ενυδατωμένη, με βελτιωμένο τόνο και υφή.

Οι ιδιότητες του serum επιβεβαιώθηκαν μέσα από μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε γυναίκες, οι οποίες δοκίμασαν το προϊόν, με τα αποτελέσματα να είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικά:

Το 99% των γυναικών συμφώνησαν ότι το Serum Μεγιστοποίησης Λάμψης ANEW με Βιταμίνη C ενισχύει την λάμψη της επιδερμίδας τους

Το 92% των γυναικών ένιωσαν ότι αφήνει την επιδερμίδα τους ορατά και αισθητά ενυδατωμένη

Το 91% δήλωσε ότι αυτό το serum δίνει στην επιδερμίδα μια πιο λαμπερή, φωτεινή εμφάνιση και την κάνει να φαίνεται αναζωογονημένη

Το 89% των γυναικών συμφώνησαν ότι μεταμορφώνει την κουρασμένη επιδερμίδα

Δείτε και εσείς τα πραγματικά άμεσα αποτελέσματα, στο παρακάτω βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=EYHmlYNv2WA

Με τη σειρά ΑΝΕW να βρίσκεται στην οικογένεια της Avon από το 1986, τα προϊόντα πρόληψης της γήρανσης εξελίσσονται ολοένα και περισσότερο τεχνολογικά, παραμένοντας όμως μαγικά απλά και εύκολα στη χρήση. Η ANEW άλλωστε ήταν η πρώτη σειρά περιποίησης παγκοσμίως που σύστησε στο κοινό την διαδικασία εφαρμογής προϊόντων περιποίησης «σε εναλλαγή», καθώς το δέρμα μας έχει την τάση να συνηθίζει τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά, καθιστώντας τα λιγότερο αποτελεσματικά.

Η ικανότητα της Avon να σχεδιάζει επιτυχημένα προϊόντα που απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες, βασίζεται στην τεχνογνωσία γύρω από την επιδερμίδα και των επιστημονικών γνώσεων σχετικά με την παραγωγή προϊόντων που αφορούν όλους τους τύπους επιδερμίδας. Η Avon αποτελεί την πρώτη εταιρεία ομορφιάς παγκοσμίως που έφερε την τεχνολογία των AHAs στη μαζική αγορά και σταθεροποίησε τη Βιταμίνη C, καθιστώντας την προσιτή σε όλους τους καταναλωτές, καθώς είναι μια εταιρεία που υποστηρίζει ότι όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας προϊόντα και να νιώθουν όμορφες με το δικό τους τρόπο!

Βρείτε το Serum Μεγιστοποίησης Λάμψης ANEW στο Avoncosmetics.gr και αποκτήστε το μέσω των αποκλειστικών αντιπροσώπων της Avon.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.