ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η Avon παρουσιάζει τα «MAXIMA & MAXIME», δύο νέα αρώματα εμπνευσμένα από τους αρχαίους θεούς


6 Νοεμβρίου 2019

Η Avon παρουσιάζει τα «MAXIMA & MAXIME», δύο νέα αρώματα εμπνευσμένα από τους αρχαίους θεούς

Υπέροχα μείγματα αρωμάτων για να αιχμαλωτίσετε τη φωτιά των Θεών και να αφυπνίσετε την εσωτερική σας δύναμη

Η Avon συστήνει δύο νέα ακαταμάχητα και μεθυστικά αρώματα, το «Maxima» για τη γυναίκα και το «Maxime» για τον άνδρα, που καλούν σε ένα ιδιαίτερο ταξίδι αισθήσεων, με έμπνευση και αφετηρία την αρχαία ελληνική ιστορία και μυθολογία.

«Maxima»: Ζεστό – Λουλουδάτο – Γοητευτικό
Είναι εμπνευσμένο από τη Ελληνίδα Θεά Εστία, που σύμβολό της είναι ο κύκλος στον οποίο φυλάσσεται η φλόγα που καίει αιώνια. Ένα ζεστό άρωμα με κυρίαρχες τις ιριδίζουσες και αριστοκρατικές νότες του λουλουδιού Immortelle, τα στοιχεία του βελούδινου νεκταρινιού και της λαμπερής γιρλάντας του γιασεμιού Sambac. Προσφέρεται σε ένα απόλυτα «θηλυκό» μπουκάλι, το οποίο μοιάζει με ένα ποτήρι φίλτρου που περιέχει το ελιξίριο των Θεών, ενώ έρχεται να χαρίσει στις γυναίκες όλα όσα αναζητούν προκειμένου να γοητεύσουν και να ξεχωρίσουν με το άρωμά τους.

«Maxime»: Καπνισμένο – Ξυλώδες – Δυνατό
Αντλεί έμπνευση από τον ατρόμητο, μυθικό ήρωα Προμηθέα και ενσωματώνει αρμονικά στα συστατικά του λιβάνι, αναζωογονητικά φύλλα μανταρινιού και την δύναμη από ακόρντα Ironwoods, χαρίζοντας ένα έντονο άρωμα, με αρχέγονες ξυλώδεις και φρουτώδεις νότες. Ανδρικό και μνημειώδες, το μπουκάλι του Maxime έχει τη μορφή θώρακα Τιτάνα, με ασημένιους μεταλλικούς ώμους, μεταδίδοντας την αίσθηση ενός ζωντανού πολεμιστή.

Για μέγιστη απόδοση της δυναμικής των αρωμάτων η Avon, προτείνει την χρήση της αντίστοιχης κρέμας σώματος για τις γυναίκες, σε συνδυασμό με το Mini Άρωμα σε Σπρέυ, που συνοδεύει την σειρά, για συχνή ανανέωση, ενώ η αντρική σειρά συνοδεύεται από καθαριστικό σαπούνι για τα μαλλιά και το σώμα και ένα ενυδατικό Άφτερ Σέιβ Μπαλμ για ακόμη μεγαλύτερη ένταση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.